Oltiin tosiaan lauantaina 12.15 rally-toko esityksessä ja jäätiin kyl hengailemaan sinne pidemmäsi aikaan, muttei toiseen esitykseen jääty.

Kyllä se eka kierros oli aikamoista säätämistä. Koiralla kuono laahaa maata eikä kontaktista tietoakaan. Taisi se matto olla liian kova häiriö meille tällä kertaa.
Toinen kierros meni kyl oikeestaan ihan kivasti, kontaktii löyty ja koira oli kyl paljon aktiivisempi. Kolmas rundi meni kans ihan ok.

Hengasin pääasiassa siellä ständillä ja lähdin kiertelemään. Aluksi Oonan kanssa ja sitten Sirren kanssa. Heittelin sitä noppaa ja voitin vinkuvan possulelun koiralle. Se hakkaa sitä kuonollaan vieläkin ihan innoissaan. Nappasin kanssa ruokaa niin kissalle kuin koiralle + himokasa lehtiä ja esitteitä. Oona otti videotakin, että varmaan joskus tällä viikolla saan laitettua sitä nettiin asti (:


Toinen päivä meni hiukan paremmin. Sagur oli huomattavasti rauhallisempi ja innostui helpommin tekemään asioita. Vähän yritin sytyttää sitä pomppimalla ja innostaa sitäkin hyppimään. Kiepsauttelin sitä siinä ja kovasti koira sytty.
Oltiin tänään molemmissa näytöksissä. Meni kyl ihan hyvin, niistä on sitten kai kuvia ja videoita ainakin jollakin, että niitä laittelen sitämukaa kun tulee.
Saatiin päivän päätteeksi pussillinen erilaista pedigree sälää. Et ei kyl paha saalis, vaikkei ehkä ruokamerkkinä paras mahdollinen. Voitinpa nopan heitossa sitten muovisen (huonon) fresbeen, oranssin vinkuvan pienen jalkapallon ja kissalle kuusi leluhiirtä. Luulis et noi eväät riittäis sit hetkeks.

Käännökset ihan jees. Käänty hyvin kaiken muun paitsi sen saksalaisen. Sitä tosiaan vasta ruvettiin perjantaina harjottamaan, joten ei ihmekään ettei nappiin mennyt. Lauantaina meni kyllä saksalaisen täykkärin paremmin, mut mitäs pienistä. 360 oli tosi tiivis. Hyvin meni kanssa se avo kyltti, että koira istuu sivulle, ohjaaja kääntyy oikealle ja kutsusta koira tulee takaisin sivulle. Sagur älys sen, ettei lähtenyt "perään" eli liikkuisi perusasennossa mun kanssa, vaan jäi odottamaan merkistä ja käskystä tuli sivulle.

Pujottelu ja spiraali
pujottelu meni tosi hyvin. Koira jätätti ehkä askeleella tai parilla, mutta piti ihan hirveetä kontaktia siinä ja kovasti yritti tepsutella. Spiraalissa koira piti vähän liikaa väliä.

Liikkeestä maahanmeno ja istuminen, kun ohjaaja kiertää koiran ympäri
liikkeestä maahanmeno oli lauantaina paljon huonompaa kuin sunnuntaina. Menihän se silloinkin ihan jeessisti, mutta paremmin meni tänään. Heittäytyi oikein kauniisti hissinä alas, eikä mun täytynyt näyttää enää niin radikaalia käsimerkkiä. Sitten oon siitä niin ylpee, että se istu, eikä noussut! Se treenatessa välillä lähti paikaltaan, kun luuli, että täytyy nyt ruveta seuraamaan tjsp. Siinä se istu ja sain koiran hyvin kierrettyä ilman että se pahemmin liikahteli.

Ja sit seuraamiset oli ihan kivoja, kyl se kontakti joissain kohdissa vähän hiipu, mut kokonaisuutena kyl yllättävän hyvin.

Mut tosiaan, et vähensin palkkaamista sitten ja oikeesti meni niin hyvin, et aattelin jos tänä vuonna yrittäis johonkin mölliin mennä ja sit kattoo miten jatko menee. Huomen sit ekat reenit, et kattoo sit miten menee.

Hengailin suurimmaks osaksi tänään ständillä Nean, Sallin ja Sannin kanssa. Nealla oli Diva seropi messissä ja Sagur oli niin rakastunut siihen :D hirveet kosimiset käynnissä, kunnes sen pilvilinnat romuttu, kun Diva ilmaisi epäkiinnostuksensa murahtamalla, josta Sagur sit vähän hämmästy (kun ei charmi purenut).

Lapsia kävi molempina päivinä lääppimässä useasti ja aikuisetkin tykkäs jotain pientä taputella. Hauskimmat kommentit olivat ehkä
"Voi että sulla on hieno leidi."
"Tää on kyl aika kiva sheltti."

Sitten kävi kuuluttajalla pieni moka, kun ulkomuistista sitten heitti kaikki, niin meidät esiteltiin Rebeccana ja Sugarina. Ei se mitään, kyl se sit korjaantu lopussa :D ei oo kyl ainoo joka on Sugariksi sanonut.

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.