Rally 2/6

Oltiin toisissa rallytreeneissä.
Tällä kertaa paikalla vaan me, sitten tää ruskee noutaja ja musta labbis.

Sagur oli alusta asti vähän omissa maailmoissa. Leikkiin se kyllä innostu, mutta ei nameista oikein jaksanut välittää. Mulla oli jotain juustoa palkkana, niin ei ilmeisesti houkutellut yhtä paljoo kuin lihapullat. kovin kiinnostunut oli ruskeasta noutajasta ja sen keskittyminen herpaantu todella paljon.
Jossain välissä se rupes tuntemaan mun ärtymyksen ja rupes lyömään itteensä lukkoon, niin meidän osalta treenit loppu siihen, leikin sitten pallolla ja kepillä tuon kanssa, että se vähän siitä rentoutuisi.

Mä tein varmaan miljoona virhettä tuossa koira eteen peruuta 1, 2, 3 askelta kyltissä. On se kumma kun ei kohta 15v osaa kolmeen laskea :D koko ajan astuin 1, 2, 2 ja yhdessä vaiheessa myös 1, 1, 2. Kolme on liian suri luku mun aivoille.
Sit mul meni oikee ja vasen sekaisin :---D jooh, taisin poikkeuksellisen hitaalla olla tänään.


Kova hampaidenhuolto on ollut nyt menossa. Pk erkkari on tällä viikolla, eli ihan pian ja se jännittää kyllä niin älyttömästi. Seisotusta ynn harjoiteltu erittäin paljon ja esiintyminen ainakin luonnistuu jotenkin. Mun pitää muistaa malttaa ja olla kiirehtimättä, niin saan sen käännettyä valkoinen puoli tuomariin päin, ilman että joudun johonkin ihme paniikkiin, että aika loppuu ja sit tapahtuu jotain.

Temppurinkiin ei osallistuttu, kun ei ollut sopivaa alustaa eikä koira tajunnut mitä haluan enkä jaksa sille miljoonaa asiaa opettaa samaan aikaan.
Noutaminen edistyy hyvin ja hyvin hitaasti. Mutta niinhän se meneekin, hyvää kannattaa odottaa.

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.