Näyttely oli äärettömän hyvin järjestetty ja kaikki olivat todella ystävällisiä. Ostettiin arpoja, voitin laukun, jotain krääsää ja sitten sateenvarjon <3 mikä olisi todellakin tullut käyttöön, mikäli sade ei olisi loppunut juuri silloin kun sain sen varjon.
Hirveästi tuttuja koiria ei siellä näkynyt, muutama tuttu esittäjä ja tutun näköinen koira viuhahteli siellä. AVO uroksia oli 21, joista 18 oli paikalla.
Tuloksemme oli EH.

"5 year old tri who moves with drive. He is straight in shoulders which shows in his profile movement. He has a pleasing head pattern with flatt skull, correct eye placement & neat ears. I would like a slightly darker eye. He has a good lenght of rib, but for his age I would expect a better spring of rib. His bite is not quite ideal"

Ilmeisesti sitten se alaetuhammasvika on tullut vasta hiljattain, koska aikaisemmin sitä ei kukaan huomanntu (en minäkään) mutta nyt kaikki huomaavat sen. Tuomari oli tosiaan Sagurin esittäjälle sanonut, että muuten olisi tullut ERI ja kysyi kehäsihteeriltä, että saako hän antaa erinomaisen, vaikka sillä vammaa alaetuhammas. Kehäsihteeri pesi kätensä asiasta ja arvostelu kesti ikuisuuden, kun tuomari puntaroi päätöksensä kanssa. Ei tosin haittaa se EH, saatiin kiva romaaniarvostelu ja silleensä.

Otin itsekin jotain kuvia ja niitä on nähtävissä sitten Sagurin kuvagalleriassa, kunhan olen saanut suurimman osan Sagurin kuvista itselleni.


Oli kyllä kaikkien kaikkiaan kiva päivä, ihmisetkin olivat todella mukavia. Jäädään nyt kuitenkin sitten valitettavasti varmaan pitkälle näyttelytauolle, kun en viitsi tuota viedä enää tuon hampaan takia. Pelottaa hyllyt ihan liikaa.

PS. meillä on luonnetesti 10.8, jänskättää jo nyt liikaa.

Ensimmäisen kuvan Oona, toisen kuvan Viivi S. Kuvia ilmestyy lisää sitten kuvagalleriaan ja kotisivuillekin.

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.