Eilen Nina tuli Heka seropinsa kanssa meille. Kävästiin läheisessä metsässä päästämässä hiukan höyryjä ulos. Olen nähnyt viimeksi Hekan tämän ollessa about 4 tai 5 kuukautta. Nyt jätkä on melkein vuoden ja on kasvanut niin älyttömästi :D. Sagur oli erittäin kiinnostunut aluksi nuorukaisesta, mutta kun koirat pääsivät metsään vapaaksi S teki omia juttujaan. Nina yritti kuvailla koirien ravailua, mutta metsän syvyyksissä oli niin pimeää, ettei oikein onnistunut. Aikamme puskissa lymyilimme ja ajattelimme mennä treenaamaan Mansikkamäen kentälle, koska siellä on niin tasaista.

Ajattelin harjoitella hieman liikkeistä jääviä. Liikkeestä maahanmeno on ollut vahvin liikkeemme, mutta nyt se jättää takamuksensa pystyyn. Jää sellaiseen kumartamis/"leikkiinkutsu" asentoon. Otetaan tässä nyt hieman takapakkia, että saadaan se taas nopeaksi ja oikeanlaiseksi. Sen sijaan liikkeestä seisominen alkaa muodostumaan erittäin hyvin. Ei lähde hiipimään ja jää hyvin seisomaan. En ole toistaiseksi tehnyt vielä niin, että palaisin koiran luokse, vaan palkkaan sen heittämällä pallon sen selän yli tai jonnekin muualle, niin lopettaa sen ennakoinnin.


Sagur huutaa mulle koska mulla on pallo ja sillä ei.


Kun koira lopetti komentelemisen tarjosin palloa. Maaninen, mutta tyytyväinen ilme.


Luoksetulo, menin vain 15m päähän ja kutsuin koiran. Vauhtia riitti ja tulee eteen suoremmin.Seuraaminen menee vapaana paremmin kuin hihnassa, joten treenattiin pitkälti seuraamista hihnassa. Takapäätä pitää treenata enemmän. Käännökset hyvät, mutta täysikäännös täytyisi olla nopeampi. Ihan hienosti pysyi paikallaan ja piti kontaktia yllä. Kädet pysyi mullakin luonnollisena, joka on aika saavutus, kun yleensä mulla on ne aika jäykkänä sivuilla :D. Katseenikin on nyt pois koirasta. Seuraamiset alkavat näyttämään hyviltä.


Liikkeestä maahanmeno onnistui kerran hyvin parin toiston jälkeen ja siihen lopetettiin.

Sit viel vähän leikittiin palloilla ja sellaista. Treenin päätteeksi vedimme vielä lenkin. Oli hurjan kivaa, kiitoksia paljon Ninalle ja Hekalle mahtavasta lenkkiseurasta.

Kaikkien kuvien Nina H. Lisää kuvia kuvagalleriassamme

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.