Kaksi päivää sitten Sagurille kävi hassu pikku juttu.

Korttelissa pyörii pari urosta, jotka räyhäävät lenkeillä ja Sagur vastaa räyhäämiseen. Saken puolikurkkarin ketju katkesi lenkillä ja urokset ajautuivat tappeluun.
Revin Sagurin irti ja pahoittelin, hyvä etten ruvennut itkemään. Mies oli todella ymmärtäväinen ja sanoi ettei oo mitään hätää, ettei käynyt mitään vahinkoa.

Kysyin mieheltä että tuliko jotain haavereita, että tietenkin maksan etc jos jotain sattu, mies sanoi ettei ole mitään hätää, mitään ei käynyt hänen koirilleen. Totesi siihen, että pojat on poikia.

Huomasin, että Sagur vuotaa verta kuonostaan. Sillä valui kielestä hieman verta, koko kuono-osa oli täysin veressä ja sitä verta tippui maahan. Talutin sagurin pelkällä hihnalla himaan ja pesin heti tämän pään.
Kolme reikää lähellä kirsua ja yksi iso reikä otsapenkereen alla, se oli todella syvä ja siitä ilmeisesti suurin osa niistä veristä valuikin. Putsasin sen ja vuoto loppui nopeasti putsauksen jälkeen. Soitin vielä lääkärille siltä varalta että pitäisi tulla näyttämään tai vastaavaa. Mun pitää tarkkailla tällä hetkellä, jos alkaa reistailemaan niin sitten tuon näytettäväksi.

Haavat ovat paranemassa ja niissä pienimmissä rei'issä on jo ruvet päällä eikä se suurinkaan niistä haavoista ole enää pahan näköinen. Suuhaavat paranevat myös hyvin.
Voi sinä tyhmä pöllö Sagur. En voi muuta todeta.



Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.