Ollaan tällä viikolla reenailtu Sagurin kanssa jotain pientä. Pitäisi alkaa valmistautumaan noihin rallykisoihin. Kyyti uupuu vieläkin ja alkaa paniikki iskemään :D onneksi reittiopas on kaveri ja julkisilla putputetaan perille jos ei muuten.

William on about kerran päivässä illalla heittänyt viimeisetkin järjen rippeensä pois ja kuluttanut energiaa käsittämättömällä tavalla. Se juoksee kuin suihkari ympäri huonetta. Hassuinta on se, että jotenkin iltalenkin jälkeen se alkaa. Nyttenkin oltiin 40 minuuttia ulkona koirien kanssa. Williamille se on aika pitkä aika. Sai heilua miten tykkäsi. Päästiin kotiin ja ralli alkaa. Siinä vaiheessa se on pakko laittaa eroon Sagurista, koska se juoksee täysiä päin hampaat ojossa, eikä Sagurin huumori riitä pitkällä tähtäimellä sellaiseen.
Ralli kesti paljon pidempää, mutta vasta aika lopussa älysin metsästää kamerani hyllyltä. Huoneeni on tosiaan totaalisessa kaaoksessa, sitä se teettää kun on vauva kotona :D huomaatte kanssa ihanat migreenivihreät mehiläiskuviolliset pyjamani. Puolustuksekseni totean, että perjantaisin pitää ottaa rennosti!

William tosiaan täytti 10 viikkoa eilen! Onnea jätkälle siis. Huomenna mennään Wiltsun kanssa Lindalle. Sagur on pakko jättää kotiin koska Noomilla on juoksut. Siitä ei tulisi yhtään mitään... paitsi ehkä pina pentuja.

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.