Vuosi 2010 on nyt tosiaan jo ohi, ei siihen osaa vieläkään sopeutua.

En ole koskaan tehnyt mitään lupauksia, enkä tee nyttenkään. Sen sijaan teen jonkunmuotoista suunnitelmaa, mikä sitten toteutuu enemmän tai vähemmän. Sitä ennen muistellaan mitä kaikkea tapahtui 2010.

Nämä eivät ole minkään näköisessä järjestyksessä koska en ole järjestelmällinen.

Syväjäädytysmätsäri tammikuussa(!)
Muutama muukin mätsäri
Muutama näyttely
Pari möllitokoa
Luonnetesti
PetExpo rally-toko esitykset
Uusia kavereita
Agilityn alkeet
Rally-tokon jatkokurssi käyty
Tokossa edistytty, pakitettu, edistytty
Haku aloitettuLuoksetulo. Harmi ettei tänä vuonna kenttää ole aurattu, ei huvittaisi tarpoa puolen metrin lumihangessa.


Ihanat shelttikaverit.


Palveluskoirien erikoisnäyttelyssä vuoroa odottamassaKesällä Nita belgin ja Noomi nahkan + Linda omistajan kanssa tuli paljon hengailtua.Oli monia rehvejä Heka seropin ja Nina omistajan kanssa!

Saatiin me nyt jonkun verran jotain aikaiseksi! Luonnetesti oli ainakin tärkeä ja olen onnellinen että meni niin hyvin. Olen erittäin onnellinen siitä, että olemme päässeet harrastamaan hakua ja välillä käyneet liitelemässä mielenvirikkeeksi + tutustuneet uusiin koiraihmisiin.

Mitäs sitten tänä vuonna?

Sagur
Tarkoitus olisi kierrellä muutama mätsäri huvikseen
Myöskin muutamia näyttelyitä olisi tarkoitus kierrellä nyt kun hammas asia on ok.
Rally-toko kisoihin suuntaamme ehdottomasti heti kuin jonnekin tänne ilmestyy sellainen.
ALO liikkeet kuntoon ja kokeilemaan johonkin kokeeseen.
Möllitokoja kanssa lisää.
Ehkä joka mölliageja.
Petrataan ja jatketaan hakua.
Opetellaan jotain muitakin tokoliikkeitä kuin ALO ja AVO.
Leirille kesäkuussa!
Pidetään hauskaa! Hengaillaan koirakavereiden kanssa ja riekutaan pitkin metikköjä.

William ehti olla meillä 2010 vain pari päivää joten siitä nyt paha sanoa mitään, mutta ajattelen tässä listauksessa pitkälle.

William
Muutama mätsäri.
Muutama pentunäyttelykin olisi kiva.
Pentutokokurssille ehdottomasti pitäisi päästä jonnekin.
Harjoitellaan kotonakin tokojuttuja.
Leirille kesäkuussa!
Pidetään hauskaa, leikitään ja riekutaan paljon. Tutustutaan maailman ihmeisiin kuten ratikoihin ja vastaaviin. Sosiaalistan mahdollisimman hyvin ja luodaan vahvaa sidettä.Parin päivän takaisia kuvia. Leikkii lempilelullaan.
Ihan hullua miten se kasvaa niin nopeasti. Nyt on jo tullut lisää korkeutta ja painoa.
Lenkit menee reippaammin, ei enää piiloudu selkäni taakse jänniä asioita vaan itsevarmana kattelee menoa. Eikä enää vedä muiden ihmisten perään. Jää korkeintaan hetkeksi katsomaan ja sitten tulee. Ei enää maanisena hyökkäile naskalihampaillaan kun yrittää syödä tai kun sille laitetaan ruokaa. Hyvä ruokahalu sillä on, aivan toista maata kuin Sagur ja se on MAHTAVA juttu! meillä on muutamaa erilaista penturuokaa ja niitä ollaan sekoteltu, laitettu sekaan lihaa ja vastaavaa. Saanut myös lohiöljyä. Ei vatsa mene miksikään ja kun nyt tottuu syömään jo erilaisia asioita niin toivottavasti sille tulee teräsvatsa.
Kovin ihastunut on hampaisiinsa, kokeilee järsiä kaikkea. Aina välillä unohtaa luun olemassa olon ja sitten kun taas muistaa niin tyytyväisenä sitä sääriluuta jäystää. Nyt myös se vihreä kumilelu miellyttää ja sitä on kiva tappaa. Leikkisessioiden, syömisen ja ulkoilun välissä on nukkuminen ja sitä harrastetaan paljon. Nukkuu söpösti selällään jalat haarallaan ja etutassut epämääräisesti aseteltuna jonnekkin. Sitä on käynyt moikkaamassa nyt kaksi kaveriani eikä mitään ongelmia ole ollut. Intopinkeenä moikkaamassa ja roudaamassa lelujaan myös heille.

Spidikin on jo hyväksynyt pennun täysin. Eilen kun mulla oli pentu sylissä Spidi tuli siihen viereen ja puski Williamia. Will oli aivan paikoillaan eikä uskaltanut mitään tehdä. Fiksu pentu, kissoille ei kannatakaan ryttyillä.

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.