Eilen tosiaan käytiin penskan kanssa Ninalla ja Kristalla. Matka taittui kätevästi junalla. Matkustaminen paranee koko ajan.

Nina ja Krista tulivat minua vastaan Luka bc pennun kanssa. Luka on melkein kolme kuukautta vanha, älyttömän suloinen bortsulapsi.
Haahuilimme hyvään paikkaan, missä ei kulje yleensä ihmisiä. Päästimme koirat vapaiksi ja siinä sitten pääsivät tutustumaan toisiinsa. Jostain kumman syystä kaikki Helsingin ihmiset päättivät näemmä tulla juuri nyt haahuilemaan sinne, missä kukaan ei koskaan kulje, joten vaihdoimme paikkaa.
Menimme koulun pihalle ja siellä sitten hengailtiin jonkin aikaa. Pennut juoksentelivat ja painivat lumessa. William härnäsi Lukaa ihan kunnolla, mutta Luka pisti samalla takaisin.William on aina ollut reilu.


Voodootemppuja.

Otettiin myöskin posekuvaa. William tässä tosiaan 3kk 3vk.


Käveltiin sitten sieltä pois, kun alkoi polvet jäätymään. Mentiin sitten tarhan pihalle ja leikki jatkui siellä. Jostain syystä kaikki lelut ovat minulta hävinneet, joten improvisoin hieman. Otin laukustani penaalini. Heitin sen sitten susille syötäväksi.


Luka meinas pistää maate hetkeksi, poitsu huutaa Williamin korvaan "LOO-PEE-TA!"


Paini kuitenkin jatkui aika nopeasti.

Olimme kutakuinkin lopen uupuneita ja alkoi olla todella kylmä. Menimme Ninan ja Kristan kämpälle.
Williamia ujostutti aluksi hirveästi uusi paikka, se kyllä tutki kaikki paikat, mutta käyttäytyi hieman jäisesti. Asunnossa oli tosiaan meidän kolmen lisäksi Ninan Heka seropi ja Kristan Jadon holsku, sitten vielä Ninan kaksi frettiä Alex ja Toris. Toris on aivan loistava lötkö. En ole kummoisemmin fretteihin tutustunut, mutta oivoi kun olen täysin rakastunut siihen. Se käpertyi syliini ja nuoli käsiäni. Hirveän avoin ja rento elukka. Wil ei oikeen tiennyt mitä mieltä se olisi. Sitä jännitti Toris, samalla se oli älyttömän kiinnostunut, mutta oli varuillaan. Toris tuijotti levollisena Wiliä, kun tämä lähestyi pitkän nokkansa kanssa Torista. Alkujäisyyden jälkeen William ja Toris leikkivät. En olisi koskaan uskonut, että fretti voisi leikkiä koiran kanssa, mutta molemmat selkeästi nauttivat. Toris juoksenteli ja hyppeli Williamin ympärillä. Tämä seurasi sitä joka paikkaan. Olen todella ylpeä pikku pupsistani, se osasi olla nätisti eikä leikkinyt millään tavalla rajusti Toriksen kanssa.

Istuskeltiin pari tuntia juoden kahvia. Wil sai ensimmäistä kertaa raakaa kanan kaulaa, piti siitä kovasti. Veti sen nassuunsa aika nopeasti.


Matka takaisin taittui kanssa mukavasti. Kotiin päästyämme pentu meni nukkumaan ja nukkui sitten koko loppu päivän.

Kuvien Krista R ja Nina H. Lisää kuvia löytyy täältä

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.