Sadas postaus tänne. Ihan hullua, miten paljon tänne on jo juttua tullut.

Anyways.
Perjantaina oltiin hakutreeneissä molempien koirien voimin. Matka meni hyvin, mutta sen jälkeen Saguria otti pattii ahtaus, joten pentu siirrettiin takakontista etupenkille nukkumaan.

Ekana otettiin pennut. Ensiimmäisenä meni 10vk vanha malipentu ja sen jälkeen William. Aluksi ajattelin, että kun tuo pentu leikkii niin hyvin, että jos sitä palkattaisiin lelulla, mutta ilmeisesti se on niin paljon mun perään ja nameilla olisi niin paljon helpompi, että vaihdettiin. W meni hienosti maalimiehien luokse. Se oli kovin innokas. Jätimme kolmanteen pistoon, sillä se meni niin älyttömän innokkaasti. Annoin lähetyssanan ja se ampaisi semmoisen kenguruloikan kera, että siihen oli hyvä lopettaa.

Sagur otettiin viimeisenä. Oli jo aika kylmä ja erittäin pimeää. Tosiaan, kun ei olla treenattu aikoihin, niin ei viitsitty hirveästi Sagurilta vaatiakaan, muutama haukku ja siitä sai palkan. Taas se alussa lähti hiihtämään, tuli kuitenkin hyvin luokse ja kun sen sitten taas lähetti, niin teki hyvin. En mä tiedä vaatiko toi mies sitten aina sen, että se on pakko ottaa vielä kerran haltuun, ennen kuin se alkaa tekemään. Hyvin teki kuitenkin. Meni vauhdilla, hakkui mukavia lyhyitä sarjoja. Pistomäärää en enää muista, mutta +4 ainakin.

Takaisin sitten junalla. Muistaakseni Williamin kolmas junamatka. Meni hyvin! Ei enää piippaa. Ihmiset olivat hieman perjantaifiiliksissä, joten olihan siellä aika epämääräistä, mutta selvääkin porukkaa näytti jossain nurkissa olevan. Ei kuitenkaan väistänyt ketään tai näyttänyt mitään paineistumisen merkkejä, vaikka porukka siellä helui ja huusi.
Koirat olivat aivan uupuneita, kun pääsimme kotiin. Molemmat menivät heti nukkumaan. Kivat treenit tosiaan!

Ensi viikolla onkin sitten mätsäri ja sen jälkeen pentunäyttely! Jännittää jo nyt.

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.