Vuosi 2011 on mennyt erittäin nopeasti. Tuntuu myös siltä, ettei oikein olla tänä vuonna mitään saatu aikaiseksi :D vuodesta 2012 pitää tulla parempi, päätin sen juuri. Otan itseäni niskasta kiinni ja alan treenaamaan useammin ja varmemmin. Sama juttu tottistelun ja hakun kanssa, hirveän vähän ollaan käyty tänä vuonna treeneissä, tottistreeneissä ei olla käyty kertaakaan.

Anyways, joulu meni meillä ihan hyvin ja rauhallisesti. Koirat saivat leluja ja herkkuja, niin kuin sai Spidikin. Minä sain uudet putken, mistä olen hyvin iloinen. Olen päässyt kuvailemaan Ninan frettejä ja tänään pääsin räpsimään kohti myös Ninan koiraa Hekaa, kun he piipahtivat täällä. Täältähän tän päivän kuvat löytää. Vesileimattomat Ninan ottamia.

Käveltiin aika tuttu metsäreitti, löydettiin kuitekin toissapäivänä kiva vihreä nurmikenttä, missä sitten heiluttiin. Sagur ja Wil tyypilliseen tapaansa painivat ja Heka pyysi keppiä :D tosin Hekakin taisi jossain vaiheessa innostua juoksemisesta. Kolmikko veti ihan suunnitellun oloista kuviota. Aluksi kolmikko juoksee kasassa, kaikki kääntyvät ympäri, sen jälkeen yksi juoksee suoraa takaisin, kaksi kaartaa vastakaisille reunoille ja juoksevat keskimmäisen perässä :DViljami on kasvanut Sakarin ohi, joten Sakke kehitti uuden tavan. Se menee myttyyn ja heittää Williamin alakautta ilmaan tai minne ikinä. Tekniikka on muuten hyvä, paitsi että Wil on niin kung fu, että se yleensä ehtii hypätä jo toiselle puolelle.

Riekkumisen jälkeen otin kaikki ALO liikkeet Sagurin kanssa paitsi paikkiksen ja hypyn. Kyllä musta alkaa tuntumaan vähän nyt siltä, et meidän on pakko se alokas kohta korkata :D ollaan niin ikuisuus näitä nyt renkslattu ja kyllä nää alkaa olemaan sen verran varmoja, et on pakko uskaltaa. Joskus vielä. Ens vuonna.

Williamin kanssa on nyt sit taas tota murkkuilua ilmassa, kaikki tuntuu olevan nyt tosi vaikeeta. Tai en tiedä mitä toi nyt on, mut jotain se on. Toivottavasti menee pian ohi.


Alkoi tulla aika kylmä, niin mentiin kiertelemään. Aurinkokin alkoi jo hieman laskemaan.
Lunta ei näy eikä kuulu, ainoa joulukuumainen elämys oli miinus asteet ja siitä johtuva jää. Aika kämästä ellen sanoisi. Mä nautin talvesta, nautin kylmästä, nautin lumesta. Ja niin nauttii toi colliekaksikkokin. Mä vieläkin elättelen toivoa siitä, että joku hullu takatalvi iskisi ja sit olis lunta taas polviin niin kuin normaalistikin :D
No mitäs me ollaan tänä vuonna saatu aikaiseksi
Sagurin kanssa käytiin:
niissä rally-kisoissa, kolmessa
käytiin myös yhdessä möllitokossa
jopa yhdessä mölliagissa
ja yhdessä näyttelyssä.

Williamin kanssa käytiin:
mätsärissä
pentunäyttelyissä
ja virallisissa

eipä oikein muuta. Mitäs nyt vois pyrkiä 2012

Sagur:
ainakin RTK1.
RTK2 olis kans aika kiva
startataan se toko ALO
startataan myös veteraanikehissä

William:
mennään agikurssille
ehkä jopa johonkin mölliagiin?
möllitokokisakin olisi kiva
mennään muutaman kerran kehään..
..ehkä jopa ulkomaille asti

Ainakin on realistinen lista! On nyt semmonen litania et tommoset pystyy toteuttamaan.

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.