Lahdessa

Lähdettiin koirien kanssa Ahtialaan 31.12.2011, Lindalle ja Annille. Siellä oli myös Petra Taikoineen ja Kirsi.

Siellä oli lunta! Ihan jesjesjes fiilis kun pääs junasta ulos. Okei no silloin oli ihan muutaman millin, mut oli kuitenkin!

Olin hyvin ylpeä mun miehistä, Sagur oli paljon rauhallisempi kuin yleensä. Olin hyvin ylpeä herrasta! Ei se paukkuarka ole, mutta raketteja se kyllä on yleensä pelännyt. Kyllä se hieman reagoi, mutta oli huomattavasti rauhallisempi ja nukkui. Wiltsua taas ei häirinnyt ollenkaan. Mentiin katsomaan raketteja Wiltsun kanssa. Paukkui aika lähelläkin ja jotkut paukutteli siinä vieressä, ei ollut mitään ongelmaa. Ainoa mikä sitten jännitti oli ne jättimäiset ja hienot, sillä ne sihisivät hyvin pitkään.

Aamulla oltiin Petran kanssa ehkä jotain puolituntia ulkona. Oli niin kylmä ja oltiin varustauduttu ehkä vähän huonosti just silloin, kun ei älytty että on oikeasti niin kylmä :DLunta satoi hurjasti enemmän, etenkin yöllä. Seuraavana aamuna vasta olikin lunta, oli myös paljon sumuisempaa. Mentiin sitten Suvin, Petran ja Lindan voimin. Linda otti kuvia, pojat poseeras ja sit Suvi piteli koko porukkaa, paitsi Taitsua, joka hienosti istui kaikkien edessä!


Noomi, Veila, Titja, William ja Sagur. Edessä istuskelee Taika.
Loput kuvat löytyy täältä

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.