Mentiin koirapoppoon kanssa eilen Sipooseen tervehtimään Sagurin vaimoketta Terraa ja niiden pentuja Brontoa, Astraa ja Marttaa. Bronto ja Sagur on niin saman näköisiä ja Bronto taitaakin olla tällä hetkellä kutakuinkin Sagurin kokoinen. Niiden erottaminen toisistaan välillä vaikeaa :D kieltämättä tuli hieman hämmentynyt fiilis, kun ei aina tunnistanut omaa koiraansa.

Oltiin aluksi pihalla. Sagur ja Martta kulkivat paljon yhdessä tutkien ympäristöä yhdessä. Bronto ja Astra hieman vierastivat aluksi Saguria ja Williamia, mutta pian rohkaistuivat eikä kaksikkoa enää pelottanut kaksi puolivierasta urosta.
Menimme sitten pellolle. Oli tosi kiva ja lämmin sää! Kevät on nyt sit vihdoin tulossa, koiratkin nauttivat älyttömästi. ylhäällä ja vasemmalla Sagur ja oikealla tytär Astra
tytär Martta

poika Bronto

Terra


täällä lisää kuvia. Myöhemmin tulee vielä enemmän mm yhteiskuvia :)

Käytiin myös tossa sunnuntaina Kiian ja Pepsin kanssa lenkillä. Oli äärettömän kuuma päivä kyllä :D aurinko porotti järkyttävällä voimalla. Oli hieman ongelmallista löytää rauhallista juoksutuspaikkaa, kun hyvän ilman ansiosta kaikki olivat ulkona liikkeellä. Onneksi yhdelle pienelle nurtsikentälle mahtui hieman riehuttamaan ja suurin osa auringonottajista olivat poistuneet kallioilta siihen mennessä kun lähdimme nurmikentältä.


Ollaan muuttamassa aika piakkoin pois täältä. Ei mitään hajua miten elukat suhtautuu, mutta reippaina poikina toivottavasti tottuvat uusiin maisemiin nopeasti.

Koska William sai rokotuksensa tiistaina, mentiin Malminkartanon sirkuskentälle sitten mätsäilemään vain Sagurin voimin. Saaliina PUN ei sij.

Sagur pääs nukkumaan ja mentiin sit Kristan & Yilanin voimin lenkille. William ja Yilan ei olekaan nähnyt toisiaan moneen moneen kuukauteen. Viimeksi Yilan oli puolet Williamin korkeudesta. Nyt herra on jo monta senttiä korkeampi!



Päätettiin kanssa vähän treenata, kun oli häiriötäkin. Välillä W vilkuili Yilanin suuntaan, mutta muuten keskittyi ihan kivasti. Laps oli vähän täpinöissään ja oli pari kertaa menossa ennen kuin olin itse liikahtanut ollenkaan :D Onneksi parin yrittämän jälkeen herra tajusi odottaa.





Täällä loput! Kiitoksia kovasti Kristalle mukavasta seurasta :)

Oona tuli moikkaamaan tänään meitä! Kävästiin kuvaamassa ja treenailin jotain pientä Wiltsun kanssa kun en ole sen kanssa tokoa ottanut yhtään pitkään aikaan :D



Poikittaa hieman. Hyvä et tuli nyt sit esille, niin pystyis sit korjaamaan ton nopeesti.


Wiltsu syö Oonan naamaa.



Minä ja miekkoset.

Lisää kuvia löytyy täältä. Kiitoksia hurjasti kuvista Oonalle!

Saana tuli meidän kanssa lenkille ja ystävällisesti suostui ottamaan Williamista rakennekuvan (: Kiitoksia hurjasti Saana P:lle!


Ikää 1v 4kk.



Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.