Kävästiin Sahaajankadulla mätsärissä Petran ja hänen Taika shelttinsä kanssa. Huomasin bussipysäkillä että kappas, rokotustodistus oli jäänyt kotiin. Onneksi matka ei ollut pitkä, joten kävimme äkkiä hakemassa ne. Onneksi huomattiin ajoissa, olisi tullut aikamoinen hukkareissu.

Me ei olla Wiltsun kanssa pitkään aikaan oltu kehässä, tai missään muuallakaan missä on paljon koiria ja se kyllä näkyi. Wiltsu ei meinannut oikein keskittyä ja se tuntui unohtaneen kaiken kehäkettuilun. Meidän täytyy todenteolla alkaa treenaamaan, onneksi meidän uudessa kämpässä on tuollainen kiva iso peili käytävällä, minkä edessä voi harjoitella.

Ei siinä muuten sinällään ollut, mutta vähän levotonta ja sit et turhan paljon innokkuutta. Tuomari oli todella ystävällinen ja mukava nainen, juoksutti kyllä älyttömästi :D tuli älyttömän kuuma.

Tuomari seisotti hetken ja pisti juoksemaan siihen asti että valitsi kumpi saa kumman nauhan. Olimme lk collieta vastaan, saimme sinisen nauhan juuri tuosta yli-innokkuudesta.
Sinisten kehässä seistiin hieman kauemmin ja juostiin pieni ikuisuus. Wiltsu oli taas alussa aivan superjeejeejejejj, mutta kyllä se siitä hieman tasoittui.

Mahtavasti William vetäisi SIN2!


Täältä löytyy lisää kuvia.
Seuraava etappi onkin sitten Lohjan näyttely sunnuntaina. Menen esittämään trikkikaksikkoa jälleen :)

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.