Hiekkakuopilla

Kävästiin tossa sunnuntaina Jasminen kanssa hiekkakuopilla aamupäivällä. Jasulla oli ihana malivauva Xena mukana! Multa piti aluksi tulla pelkkä Cecil, mutta otin Wiltsunkin sitten mukaan.
Kolmikko tuli heti juttuun! Wiltsukin uskaltautui veteen asti, se on kerran aikaisemmin joutunut uimaan, kun se pentuna juoksi koirakavereidensa kanssa lampeen. Ei se tälläkään kerralla uinut, mutta oli kaulaansa myöten vedessä, mikä oli saavutus! Ens kerralla toivottavasti Wiipu viittii polskutellakin.

Cecil oli taas hommassa ihan mukana. Ei se heti ymmärtänyt ideaa, mutta kun kahlasin vähän matkaa eteenpäin niin kyllä se sieltä tuli polskutellen keskittynyt ilme kasvoillaan. Xenan perässä se myös hyppäsi veteen. Oon tosi ylpeä tyttösestä, että se ihan uimaan asti tuli. Ei vesi selkeästikään paha juttu ollut!


Uimisen jälkeeen kolmikko vielä leikki kuivalla maalla. Vetivät hurjaa rallia ja repivät erittäin mutaista keppiä.


Automatka menikin sitten Xena ja Cecil kainalossa. On ne päteviä pikkuisia.

Kiitoksia äärimmäisen paljon Jasulle upeista kuvista ja mahtavasta seurasta :)! Kaikki kuvat ovat nähtävissä täällä.

3 Comments:

 1. Sussu said...
  Aww tuota Cecilia! Komea kolmikko tosiaan! Mutta oli minulla ihan asiaakin, heitin teitä haasteella; http://ocadee.blogspot.fi/2012/08/haastava-haaste.html :D
 2. Emma said...
  http://surkeus.blogspot.fi/2012/09/liebster-blog.html

  Teille tommonen koska ootte niin ihkuja <3
 3. Rebecca said...
  Oon kokonaan nää haasteet unohtanut! Lupaan tehdä nää tässä pian!
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.