Nina oli meillä yötä koiransa Hekan kanssa. Kävästiin aamulla vähän treenimässä koko poppoon kanssa. Illemmalla katsottiin erinäisiä kauhuleffoja täysin paniikissa :D loistava tapa viettää viimeisiä lomapäiviä!

Penskaa ei pelottanut matka oikeastaan ollenkaan. Oli vaan vähän vaikea ahtautua bussiin, mutta kyllä se siitä. Bussipysäkiltä treenikentille on jonkinverran matkaa, jolloin koirat saivat vedettyä kunnon lämpän alkuun.


Sagurin kanssa otettiin kyllä pelkkää tokoa. Himottais niin kovasti käydä vielä tän vuoden puolella tokokokeessa. Vedettiin muutamia lyhyitä seuraamispätkiä, pari kertaa estehyppyä ja sen aikaa Sagur veti paikkista, kun Heka suoritti liikkeitä siinä ympärillä. Ei noussut kertaakaan eikä edes näyttänyt siltä että meinaisi. Hyvin siis. Mulle jäi niin traumat edellisestä kokeesta, että jankkaan tätä paikkista siihen asti, että vaikka viisisataa koiraa heiluisi ympärillä leikkimässä, niin maassa pysytään.

Liike just alkamassa.

Palkka. Miehisistä leluista miehisin lelu, pinkki flamingo.

Williamin kanssa otettiin pientä hyppyrataa. Tarkoituksena on edelleen oppia erilaisia liikkeitä. Wiltsu oli niin onnensa huipulla! Täytyy kyllä todeta, että poitsu lukee aivan tajuttoman hyvin.
Piskuinen penneli sai hengailla. Se käveli tomerana mun perässä, kun kiertelin kenttää ympäri. Leikittiin kanssa hurjasti ja otettiin perusasentoa. Mä olen nyt kovasti miettinyt miten mä opetan sille seuraamisen. Olen yrittänyt kaikenlaista ja nopeiten tuloksia on tullut tolla imuttamisella, joten sillä varmaan sitten jatketaan.
Ja koska häiriötä oli paljon ja paikka oli täysin uusi, oli hyvä harjoitella sitä odottamista. Cecil ei aina ihan malta ja se "odota" sanan sisäistäminen on ollut hyyyyyvin hankalaa. Tomerasti se istui ja odotti!
Tarkoituksena oli vielä harjoitella putkea, mutta penska vaikutti olevan aika finaalissa raskaan päivän jälkeen joten jätetään se sitten ensi kertaan :D Otettiin me kai pari kertaa sitä, että on pelkät siivekkeet ja siinä sitten kikkaillaan. Sitten lähdettiinkin jo kotiin päin.Loput kuvat täällä!

1 Comment:

  1. Katja said...
    Voi miten suloinen treenikolmikko! :D
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.