Aamulla Terhi tuli Roxyn ja Jedin voimin hakemaan mua, Wiltsua ja Ceciliä Tuusulaan Nuppulinnaan. Matka sujui aika jeessisti! Olimme ensimmäisten joukossa, sinne alkoi tulemaan porukkaa aikalailla ja koiralauma sen kuin kasvoi. Aluksi sen piti olla pentunäytsitreenit, mutta pentuja taisi olla se viisi ja loput olivatkin aikuisia. Koiria taisi olla kaksikymmentä tai enemmän :---D en yhtään enää hahmota. Collieita oli hurjasti, mutta löytyi myös ernuja. Mm yksi isovillakoira, belgianpaimenkoira tervueren, islanninlammaskoira, sheltti, beaglekin taisi jossain vilahtaa ja olikohan vielä muita.

Aluksi koirat saivat vaan hengailla jättimäisellä pihalla. Cecil, tervu ja issikka heti löys yhteisen sävelen ja tsuppailivatkin sitten kolmistaan aika paljon.

Wiltsu + Cecil: leiki mun kans Nata!
Nata: how about no?

Cecil otti vähän damagea.

Sit harjoiteltiin sitä kehäkäyttäytymistä. Oli nartut ja urokset erikseen, tuomarina toimi Kaisa. Koirat kopeloitiin läpi ja ravautettiin ympäri kentää siihen asti että sen tekee oikein. Me Wiltsun kanssa juostiin sitä vähän useamman kerran, kun löytyi liikaa draivia et meinasi lähteä käsistä. Se seisoi kyllä varsin mukavasti! Arto vielä kopeloi sen mun pyynnöstä, kun Wiltsu ei oo silleen niin miehiin tottunut, mut eipä se ollut moksiskaan siitäkään.

Nartuissa Cecil oli kyllä semmoinen persoona että. Musta tuntuu että pentunäyttelyssä se käyttäytyy ihan samalla tavalla ja kiipeää tuomarin syliin :D lopulta neiti sai kasattua itsensä ja keskittyi taas namiin. Hampaiden katsomista ei olla pahemmin harjoiteltu, joten likka vähän väisteli. Kropan kopelointi oli Cessusta jotain niin ihanaa, kuten Wiltsustakin. En ollut varma oliko hihnan päässä ankerias vai koira. Ravaaminen taas sujui varsin mallikkaasti, mistä olin itsekin hyvin yllättynyt kun ei olla sitä treenattu.

Lisää kuvia täällä. Cecilin ja Wiltsun "kehäkuvia" tulossa myöhemmin.

Ens viikolla onkin sit se rallymölli, pitäis käydä Petran kans viel treenaamas ainaki kerran ennen sitä.

4 Comments:

 1. Anonyymi said...
  Moikka, olenkin uusi lukijasi :) Harrastan itse agilitya Suomenlapinkoiranarttuni kanssa, ja päädyinkin sen agilitykiinnostuksen takia alunperin tänne sivuille :D Ollaan me näyttelyitäkin paljon kierretty ja tokoakin vähäsen.

  Voi raukka tuota Nataa, kun sitä vähän pelottaa :D Tosi mukavia harrasjuttuja siellä jossain (?) päin, kun nytkin saivat ensin koirat vähän riehua virtoja pois ja sitten keskityttiin reenaamiseen :) Blogissas on tosi hyvä, että on paljon hyviä kuvia ! Aivan ärsyttää kun ei saa omasta koirasta noin hyviä kuvia, tai ehkä pitäis vaan pitää sitä kameraa mukana.. :D
 2. Rebecca said...
  Me otetaan aksaa vähän vähemmän kun ei olla vieläkään päästy treeniryhmään. Mut aina satunnaisesti tehdään jotain.

  Joo se katsoi vähän kauhuissaan aina välillä kun kaikki olivat reilusti suurempia, kyllä se sitten virkistyi ja oli menossa mukana.
  Kiitoksia kovasti kehuista :)
 3. Anonyymi said...
  Tosi hyviä kuvia taas kerran! :D Voi Nata parkaa. Kiva kun voi päästää koiria tolla lailla vähän purkamaan höyryjä, toi mun turre ei oikein vieraista koirista innostu.
 4. Rebecca said...
  Sagurkaan ei, siksi jätinkin sen himaan. Kiitoksia kehuista!
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.