Olimme tänään ensimmäisessä ja todennäköisesti myös viimeisessä pentunäyttelyssämme Cecilin kanssa. Tyttösellä oli hyvin jännä päivä, heti aamusta menimme Helsingin keskustaan ja otimme sieltä sitten ratikan. Takaisin messarista tulimme vielä junalla, joten hyvin jänniä kulkuvälineitä olemme tänään käyttäneet!

Paikalla oli neljä Honey Melon pentua, piti olla viisi, mutta yksi jättäytyikin pois. Oli mahtavaa nähdä Cecilin trikkiveli Arska ensimmäisen kerran! Trikikaksikko oli varsin kloonatun näköinen :D toinen tietenkin uroksena maskuliinisempi, voimakkaampi ja kookkaampi, mutta muuten kyllä täysin samasta muotista.

Tuomarina oli Rune Fägerström, jota voi sanoa varsin miellyttäväksi ja ihanaksi tuomariksi! Kohteli koiria varsin hyvin, jatkuvasti oli hymyssä suin ja oli myös sekä ystävällinen että kärsivällinen.Cecil ei ole varmaan koskaan seisonut noin hienosti mitä se tuolla seisoi! Tyttönen kyllä pisti parastaan :) minun olisi pitänyt ravata hieman nopeampaa, mutta en siinä tilanteessa sitä silloin tajunnut. Mutta hienosti ravasi silti, vaikka vauhti olisi voinutkin olla vähän nopeampi. Hampaat antoi katsoa varsin mallikkaasti, eikä yrittänyt tuomarin syliinkään kömpiä. Tyytyi vaan heiluttamaan häntää vimmatusti ja tuijottamaan namia kuin transsissa. Tosi pätevä pentu!

Penskojahan siellä oli 27, narttuja 14, yksi oli poissa. Pikkupentuja, missä Cecilkin oli, oli 9. Cecil ei sitten enää sijoittunut, se päätyi hienosti kyllä viidenneksi. Eli tuloksena PEK- loistavalla arvostelulla
"6kk, vielä hyvin kesken kehityksen. Tarvitsee lisää aikaa, mutta kehys on hieno. Sopiva koko. Erinomainen pää, jossa kaunis ilme. Hyvä kaula. Niukat mutta tasapainoiset kulmaukset edessä ja takaa. Vielä kapea runko, joka näkyy liikkeessä. Rauhallinen, miellyttävä luonne."

Honey Melonilla oli vielä KAS-kehä. Tyttönen jaksoi vielä hienosti pusertaa siinäkin. KAS1 KP ROP-kas oli sitten se tulos : Tässä pientä liikevideota, kiitoksia hurjasti Petralle! Kuvista kiitos Linda!

4 Comments:

 1. Bea said...
  Ah, mikä kauneus!
 2. Anonyymi said...
  Nättiiiiii tyttö!!!

  Heitin btw blogipalkinnolla/-haasteella http://meliai.blogspot.fi/2012/11/liebster-blog.html
 3. Rebecca said...
  Cecil kiittelee!

  Kirsi, voih eih :---DD toi on kolmas Liebster mikä mulle on heitetty. ehkä mä nyt sit vihdoin sen jaksaisin tehdä tässä jossain välissä.
 4. Mira said...
  http://hetawagirl.blogspot.fi/2012/11/liebster-blog.html
  Pieni 'haaste' :]
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.