2012 on kohta ohi, nopeastihan tuo vuosi on tuossa vierähtänyt. Eipä me mitään suurta olla saatu aikaiseksi, mutta mahtava vuosi on siitä huolimatta ollut!

Mitä tavoitteita oli vuodelle 2012 ja tuliko ne täytettyä? Tarkoituksella laitoin aika vähän tavoitteita, ne olisi huomattavasti helpompi täyttää!

Sagur:
ainakin RTK1.
RTK2 olis kans aika kiva
startataan se toko ALO
startataan myös veteraanikehissä

William:
mennään agikurssille
ehkä jopa johonkin mölliagiin?
möllitokokisakin olisi kiva
mennään muutaman kerran kehään..
..ehkä jopa ulkomaille asti


Sagurin kanssa saatiin kesäkuussa se RTK1. Kyytien puuttumisen vuoksi ei päästy starttaamaan AVO-kisoja, kun kaikki tuntui olevan todella kaukana.
Toko ALO myös startattiin, vaikkakin vähän karmealla tuloksella ALO3. Oli ensimmäinen virallinen koe meille molemmille ja jännitys oli huipussaan.
Veteraanikehätkin käytiin korkkaamassa! Winnerissä tuloksella EH3.

Williamin kanssa ei päästy agikurssille. Haettiin kolmeen eri seuraan, mutta ei päästy mihinkään sisälle. Rajoittavana tekijänä on ollut välimatkat oikeastaan kaikessa. Möllitokoihinkaan ei olla päästy. Ulkomailla asti ei käyty näyttelyissä, mutta pari kertaa kyllä Suomessa tuloksin ERI1, ERI1 SA ja H.

Mitäs sitten tehtäisiin vuonna 2013? Ensi vuonna minä olen täysi-ikäinen ja saisin sitten hankkia auton ja ajokortinkin. Välimatkat eivät ole sitten enää rajoittava tekijä.

Sagur:
Startattaisiin rally-tokon AVO
ALO kokeisiin vaan uudelleen
Pari kertaa pyörähdettäisiin veteranikehässä
Pysytään vetreinä ja virkeinä!

William:
Startattaisiin möllitokot
... ja mölliagit
Vahvistetaan ALO-liikkeitä entisestään
Agikurssille vihdoin ja viimein
Juostaan hieman kehissä
Hankitaan lisää itsevarmuutta Wiltsulle

Cecil:
Kasvetaan kunnon koirakansalaisiksi
Käydään mahdollisesti kerran näyttelyssä
Mätsäreissä ainakin parissa
Tokon ALO liikkeet varmaksi
Virallisiin toko kisoihin

Jälleen kerran aika vaatimattomat tavoitteet. Eläminen kyllä helpottuu roimasti kun kesällä saan toivottavasti viimeistään kortin hanskaan ja auton alle. Kun tämä tapahtuu päästään viimeinkin viimeistään Williamin kanssa treenaamaan agilityä sillä treenipaikkojen kyttääminen ei rajoitu enää lähialueelle. Hieman rajoitusta treenaamiseen tuo kyllä syksyn kirjoitukset, mutta onneksi se vie vain aikaa kesästä ja alkusyksystä!

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.