Kierähdettiin tosiaan Winnerissä tänään molempien poikien kera. Sagurilla lähtee tosiaan tupottain karvaa edelleen. Mun pitäisi ihan oikeasti vaan luovuttaa näiden talvinäyttelyiden kanssa ja olla menemättä niihin. Wiltsu oli kans vähän kaljumpi mitä se normisti on.

Wiltsu oli odotellessa ehtinyt vetää aikamoiset kierrokset. Ravailtiin sitten jonkin aika edestakaisin ympäri messaria että jospa se alkuhuuma laantuisi. Esiintyi turhan löysästi eikä oikein millään keskittynyt. Ihan reippaasti muuten.

Erttäin hyvä tyyppi, keskikokoinen uros, hyvälinjainen pää, luusto saisi olla voimakkaampi. Hieman lyhyt kaula, hyvä ylälinja, suora edestä, liikkuu ahtaasti takaa. Ei näyttelykunnossa.
H

Williamin kuvan ottaja Josefina L.!
Sieltä tosiaan napsahti Williamin ensimmäinen H. Luuston voimakkuudesta ei ole ennen tullut sanomista, mutta joo toi kaula on ongelmana etenkin jos se esiintyy epäryhdikkäästi jolloin se näyttää aivan tappikaulalta. Ei näyttelykunnossa kommentti on tosta turkista. Että aikamoisen niukassa. Ei onneksi arvostelussa pelkkää huonoa ollut.
Williamista tulee kuvia myöhemmin heti kun saan niitä käsiini!

Sagur pääsi ensimmäistä kertaa veteraaneihin, siellä oli viisi koiraa. Sagur esiintyi todella mukavasti ja reippaasti.

Erittäin hyvä tyyppi, keskikokoinen, urosmainen pää, hyvä korvien asento, riittävä kaulanpituus. Hyvä rintakehä. Haluaisin enempi takakulmauksia. Häntä saisi olla pidempi
EH3



Kuvista kiitoksia Iida H.!
Oon tosi tyytyväinen jätkänpätkään! Eipä tossa oikeastaan mitenkään hirveästi mitään negatiivista ollut!

Meinasin ilmoittaa kolmikon tai kolmikosta osan Lahteen mutta joo ehkä mä jätän noi karvanlähtöilijät himaan enkä vie niitä mihinkään ennen kesää. Voisi ehkä mennä sitten tuon luonnollisesti karvattoman kanssa pentuihin kun se vielä sinne pääsee.



Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.