Aksat jäi tosiaan tänään välistä. Olimme puoli seitsemältä Jannilla, joka on valmistunut urheilukoirahierojaksi (piilomainontaa)!

Perusteellisen tutkimisen ja pienen haastattelun jälkeen koira laitettiin kyljelteen ja hierominen alkoi. Cecil oli vähän sitä mieltä että ihan tylsää ja yritti joko nousta tai kierähtää selälteen. Pariin otteeseen ilmeisesti hieman tuntui ikävältä lihasjumin takia, niin innokas läähätys loppui ja pieni nykiminen alkoi.

Hienosti Cecil malttoi kuitenkin loppupeleissä, vastaavaan käsittelyyn kun ei ole tottunut, niin ei mitään priimakäytöstä oikein voitu odottaakaan. Tiukkuutta löytyi lantion seuduilta sekä olkapäissä. Hieronnan jälkeen tuntui jo paremmalta. Paras noiden jumien ennaltaehkäisyssä olisi ravilenkit, mikä vahvistaa selkää. Ceciliä myös venyteltiin ja testattiin liikeradat ja ne vaikuttivat oikein hyviltä!

Löysin kivan haasteen mihin ajattelin ottaa osaa. Aiheena on siis Mitä kaikkea oppisitkaan, jos koirasi olisi opettajasi. Haaste löytyy täältä

Kerro kuvin ja tekstein mitä kaikkea sinä olet oppinut tai mitä tahtoisit oppia koirasi elämästä?Haluaisin oppia suksimaan heinikoissa pelkäämättä ötököitä.


Haluaisin oppia malttamaan, vaikka se vaikeaa onkin.


Haluaisin oppia sanomaan ei.


Haluaisin oppia synkronoimaan paremmin.


Haluaisin oppia sosiaalisemmaksi.


Haluaisin oppia olemaan mököttämättä.


Haluaisin oppia pitämään huolta minulle tärkeistä tavaroista.


Haluaisin oppia olemaan vanhanakin virkeä!


Haluaisin oppia röyhkeämmäksi.


Haluaisin oppia olemaan kaunis.


Haluaisin oppia olla välittämättä muiden mielipiteistä.


Haluaisin oppia tuntemaan koirani yhtä hyvin kuin se tuntee minut.

2 Comments:

  1. Unknown said...
    Tosi hyvä tuo haaste! :) kiva blogi:)
  2. Rebecca said...
    Kiitoksia :)
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.