Luvassa harvinaista herkkua! Heidi tuli hakemaan mua ja Ceciliä treenaamaan Ojankoon. Alunperin mun piti ottaa Sagurkin mukaan, mutta koska julkisilla oltais tultu takas ruuhka-aikana niin ajattelin että kaksi isoa koiraa bussissa on nounou.

Heidi ja hänen miehensä omistavat Sagurin pennuista 2. Bronton ja Astran. Aluks treenailtiin tokoa ja sen jälkeen otettiin ihan vähän aksaa.

Otettiin paikkista ja se meni kyllä ihan mielettömän hyvin! En yhtään tiedä kauan me sitä paikkista otettiin, mutta kyllä siinä lähemmäs kymmenen minsaa vierähti. Kävin välillä palkkaamassa ja samalla Brontoa ja Astraa vaihdeltiin -> lopulta Cecilin molemmilla puolilla makas kivat kaverit, myöhemmin laitettiin Astra vielä makaamaan rintamasuunta Ceciliin. Lopulta Astraa ja Brontoa leikitettiin vieressä, mutta siinä vaiheessa syötin likkaa jatkuvasti, sillä Cecilille on aina ollu vaikeeta hyväksyä muiden hauskanpitoa.

Harjoiteltiin jääviä, liikkeestä maahan on vähän hidas, eli siihen pitää saada paljon enemmän nopeutta. Liikkeestä seisominen on yleensä onnistunut, mutta nyt tuli jotain ihan ihme hiipimistä >:--( Palautin sitten sen muutaman kerran ja pysyhän se vihdoin paikoillaan.Seuraamispätkät oli ok, mutta juoksukohdissa kontakti tuntuu tippuvan melkein joka kerta. Tuli kuitenkin hyvä mieli treeneistä! Ei olla pitkään aikaan otettu tokoa kunnolla eikä kai koskaan käyty treenaamassa tolla kentällä.


Bronto. On se kyllä niin järjettömän paljon Sagurin näköinen sivusta, edestä ei niinkään. Perinyt myös Sagurin korvat, samallalailla yhtä raskaat.


Astra.

Otettiin loppuun vielä agia. Me otettiin likkasen kanssa lähinnä lähetyksiä putkelle erilaisista kulmista, harjoiteltiin tota irtoamista ja kyllä se tuntuu nyt toimivan. Mä oon ihan turhaa saatellu sitä koiraa pitkälle, kun kyllä se irrota osaa. Otettiin myös takaakiertoja ja jotain pieniä pätkiä. Avainsanoina oli ajoitus ja ohjaus. Harjoiteltiin myös ihan "aikuisten" keinua eikä siinä ollut mitään ongelmia. Yhtä suoraa, mihin kuului, A, pituus, putki/aita riippuen kulmasta. Ihan hirveästi ei mitään kummempaa otettu, kun tokoa tuli varmaan reilu tunti treenattua.

Koirat on nyt sit kans ilmoitettu jalostustarkastukseen. Nuoriso pääsee elokuussa Helsingin jalosustarkastukseen Mari Palgille ja Sagur sitten Jaana Hartukselle syyskuussa Lappeenrantaan.

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.