Kävästiin Jasminen ja Xena-malin kanssa uimassa ja treenaamassa. Ei meillä tosin mitään uimakamoja mukana ollut, mutta ei se haitannut! Me Jasun kanssa eksyttiin kahlaamaan ja koirat ui. Tosin kyllähän tossa hommassa kastui, kun kaksi märkää koiraa juoksee päin ja ravistelee vettä joka paikkaan.


Yritin olla kiinnostava.
Lenkin jälkeen pistäydyttiin Ojangossa pikatreeneissä. Cecilin toko muodostui hyvin lyhyistä seuraamispätkistä, jäävistä ja estehypystä. Estehyppy on jo todella valmis, mikä on iloista! Ainoa asia mikä on huono jatkon kannalta on se, että Cecil kääntyessään valuu lähelle estettä. Vaikka mä olen targetin heittänyt kauas ja palkannut sen siitä että se jää kauas niin ei :D nyt yhtäkkiä käännähdetään siihen esteen eteen. En usko että se AVO:ssa tulee pääsemään sieltä esteen takaa takaisin jos se jää ihan esteeseen kiinni, vaikka on niitäkin koiria nähty. Targetti pitäisi taas ottaa esiin ja painottaa sitä kauas jäämistä.Minimaalisesti otettiin agilityä loppuun, kun vielä näytti hieman energiaa riittävän. Cecil otti puomin hyvin kerrasta. Oon useasti nähnyt, kun mennään ekaa kertaa treeneissä kontaktille, niin se ei meinaa mennä. Sitten sitä pitää avustaa ja sit se taas menee iloisesti ja nätisti. Mutta nyt se meni täysin rennosti heti ekalla.

Hieman harjoiteltiin myös hyppyneliötä, tosin neljäs hyppy jätettiin molemmilla kerroilla tekemättä.

Takaakerto parin yrityksen jälkeen onnistui kun käski vähän kovempaa ja ohjasin ylidramaattisesti kropalla. Silloin se irtoskin jo aika hyvin. Ennen kolmatta hyppyä pieni jarrutus, että se koira ei lähde kiertämään sitä. Toi vaan oli tollasta säätämistä. Loppusäätö kivan päivän päätteeksi :) Pieni eläin oli oikein onnellinen.


0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.