Töiden jälkeen käytiin taas treenaamassa Jasminen ja Xenan kanssa aksaa ja tokoa.


Jasu oli jo väsäämässä iloista rataa kun saavuin. Löytyi takaakiertoja ja sylkkäreitä ja persjättöä jajaja! Kaikkea hauskaa. Mulla meni kyllä pieni iäisyys ennen kuin pääsin kolmannen esteen ohjattua järkevästi. Juoksin koiran eteen tai jäädyin. Mutta kyllä se sitten lähti rullaamaan! Cecil ohjautui yllättävän hienosti ja vauhtia riitti ainakin pariin ekaan kertaan kuumuudesta huolimatta.

Ton jälkeen otettiin hieman irtoamisharjoituksia. Jasu teki sellaisen iloisen linjan, mitä ei saanut ylittää. Suora putki ja käännös vasemmalle tai oikealle, sitten hypätään kolme aitaa.

video ilmestyy kuvaa klikkaamalla


Viimeiseksi otettiin vähän tokoa. Otin hyvin lyhyitä seuraamispätkiä lähinnä suoraan ja luoksarin. Piristävää oli se, että vaikka oli hyvin kuuma ja oltiin otettu aksaa ennen tokottelua, Cecil kuitenkin tuli laukalla luoksarin.Sitten olikin loppulämppä ja kotimatka! Jasu otti mielettömän upeita kuvia tytöistä. Kaikki loput nähtävissä täällä

5 Comments:

 1. Emma said...
  Linkki vie tähän samaan postaukseen :|

  Järkyttävä toi rata XD En tiiä yhtää miten ohjaisin tommosen, näyttää hirveen vaikeelta :'D
 2. Anonyymi said...
  Mulla aukeaa tosta kuvalinkistä vaan uudelleen tämä postaus?? :(
 3. Rebecca said...
  Oho hupsis. Sen takia toi vika kuvakaan ei toiminut, kun säädin linkkien kanssa :D. Ehkä mun ei pitäisi enää kahdelta aamuyöllä kirjoitella postauksia.

  Emma, koira hyppää aina tolta puolelta missä numero on. Kakkosella persjättö, kolmosella takaakierto, sit sylkkäri ja sit toinen takaakierto ja putkeen (siinäkin vaihtuu sitten käsi) ja kutoselle ja sit huutaa et kierrä ja sit se takaakierrolla (jos toi nyt enää on takaakierto :D) vetä seiskan ja sit putkeen ja ysille.
 4. Emma said...
  Joo no nyt kun katsoin uudestaan niin ei toi niin kamalalta näytäkkään :D Ja kyllä osaan 'lukea' ratapiirrustusta XD
 5. Rebecca said...
  Joo kyl mä tiedän et osaat lukea ratapiirrustuksia Emma :--D Sähän sitä mulle opetit.
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.