Haasteita

Saatiin Emmalta, Petralta sekä Riitalta haasteet. Samat säännöt kahdessa ekassa, mutta Riitan haasteessa sitten muistellaankin ihanaa kesää tämän ankean alkavan syksyn alla seitsemän kuvan kera.
Kesä koostui:


Kavereista.


Uimisesta.


Lepäämisestä.


Treeneistä.


Kehäkettuilusta.


Metsälenkeistä.


Onnistumisista

Haasteen säännöt:
- Vastaa haastajan 11 kysymykseen.
- Keksi 11 uutta kysymystä.
- Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
- Kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät.


1. Mikä on teidän lempiharrastus koirasi kanssa?
- Agility! Se on niin vauhdikasta ja kivaa, oon niin syttynyt tolle lajille.

2. Haluaisitko harrastaa/kokeilla jotain sellaista lajia, jota ette vielä tällä hetkellä harrasta?
- Haluaisin useitakin! Haluaisin päästä kunnolla harrastamaan vetoa kickbikellä, sit haluaisin ainakin kokeilla raunioita ja vepeä.

3. Miellätkö koiraharrastuksen omalla kohdallasi välineurheiluksi? :D
- En.

4. Kuinka päädyit juuri kyseiseen koiraan (yksilöön)?
- Saguriin päädyttiin sattuman kautta. William vaikutti lupaavalta pennulta, se oli niin touhukas ja menossa ja kauhean pirtsakka. Cecil taas tuli meille vähän vanhempana ja mitä sitä pari kertaa kävin katsomassa niin vaikutti karmealta ja hurmaavalta termiitiltä että menetin nopeasti sydämeni sille.

5. Minkä rotuista koiraa et voisi koskaan ottaa, perustele?
- Lyttynokkia ihan yleisesti ottaen. Mua hirvittää jo nyt kuunella joissain tapahtumissa sitä rohinaa siinä määrin että mua alkaa melkein itkettämään sen koiran elo. En kykenisi kauaa sellaista pitämään mun vierellä.

6. Käytätkö koiraasi koirapuistossa ja mitä mieltä olet niistä?
- En käytä ja olen sitä mieltä että karmeeta paskaa. Yleensä tilat ovat hirveän pienet, sit siellä on yleensä just niitä koiria jotka ei osaa käyttäytyä ja typeriä omistajia jotka eivät ymmärrä mistään mitään ja tuovat juoksuisen narttunsa tai kamalan tappelupukarinsa sinne.

7. Mikä on koirasi pahin tapa? Entä sen tuhmin teko?
- Sagurin pahin tapa on haukkuminen ja tuhmin teko alusvaatteiden pölliminen. Williamin pahin tapa on hakkaaminen, eli se istuu vierelle ja alkaa hakkaamaan tassuilla. Sen tuhmin teko on muistikortin rikkominen. Cecilin pahin tapa on möliseminen ja tuhmin teko on mun passin pahoinpitely.

8. Mitä lempinimiä koirallasi on?
- Sakke, Sakari, Saku, Susu, Sasu, Ukko, Miekkonen. Wiltsu, Will, Wilhelm, Wipe, Vilja, Wouwou, Vila, Poika. Cessu, Prinsessa.

9. Jos itse olisit koira, minkä rotuinen olisit?
- Aa miten vaikee kysymys. Olisin varmaan hieman ylipainoinen afgaaninvinttikoira. Mulla tätä hiuspehkoa riittää, rakastan asioiden perässä juoksemista (jalkapallo aikoinaan), olen aika omapäinen yms.

10. Paras asia jonka koirasi on sinulle opettanut?
- Koskaan ei loppupeleissä voi tietää mitä saa, samaten että kärsivällisyys on kaikkein tärkeintä.

11. Paras / jollain tapaa itsellesi erityisen tärkeä koirakuva? (lisää/linkitä)
- Mä muistan kun Linda otti tän mä olin sairaan ärsyyntynyt koska vihasin tätä kuvaa. Mun mielestä mulla oli tukka huonosti ja naama niin vänkyrällä että sen katsominen ahdisti. Nyt taas kun tosta on kulunut 3 vuotta niin olen sitä mieltä että se on aika suloinen kuva loppupeleissä, koska Sagurin ja mun suhde paistaa tosta kuvasta; Se on mulle tärkeintä koko maailmassa, ja Saken ilmeestä päätellen tunne on molemminpuoleinen


1. Pystytkö olemaan koiriesi kanssa johdonmukainen ja täsmällinen koulutuksessa, vai sorrutko välillä menemään helpomman kautta (esim. vetämisen kanssa, jaksatko harjoitteluvaiheessa aina reagoida epätoivottuun käytökseen vai saatatko sallia hihnan kiristyä kiireisellä aamulenkillä)?
- Epätoivottuun käytökseen en aina jaksa reagoida jos oon ite äärettömän väsynyt, mutta lenkeistä on paha sanoa mitään kun ainoa joka kiskoo on Cecil ja se yleensä vetelee vapaana.

2. Kuinka kiinnostunut olet koirien ruokinnasta? Syynäätkö esimerkiksi ruokapussien kyljet tarkkaan, vai ostatko sitä mitä sattuu saamaan?
- Olen aina ollut, mutta en ole saanut mahdollisuutta toteuttaa sitä. Olen mä keskivertonappulaa noille syöttänyt kauan, kuten ANF:ia ja Carnilovea, mutta nyt ainoaksi ja oikeaksi olen todennut Orijenin. Kuppiin heittelen lihaa ja Orijennappulaa. Kokonaan raa'alle ei varmaan siirrytä lähitulevaisuudessa, mutta toistaiseksi tämä systeemi on käynyt ihan päteväksi, vaikka kallistahan Orijen on.

3. Uskotko siihen, että esimerkiksi liian vahva penturuoka vääntää jalkoja? Vai pidätkö sitä enemmän normaalina kehitysvaiheena, joka poistuu kasvun myötä?
- Vääränlainen ruokinta kyllä vaikuttaa pennun kehitykseen ja voi aiheuttaa pahaa tuhoa.

4. Minkä luonteenpiirteen poistaisit koirastasi/koiristasi, jos saisit valita?
- Sagurista ton itsepäisyyden, Cecilistä en varmaankaan mitään, Williamista ton sairaaloisen epävarmuuden mikä vaikuttaa koko sen elämään.

5. Minkä hetken haluaisit elää uudestaan koirasi/koiriesi kanssa?
- Ei tule mitään erityisen spesifiä mieleen.

6. Onko koiraharrastus aiheuttanut kyyneliä tai harmaita hiuksia? Jos kyllä, niin miten.
- Joo on. Ja siis epäonnistumiset, veriset semmoiset. Ja sit se kun joku ei vaan toimi eikä millään keksi että miksi. Ja sit tietyt koiraihmiset on aiheuttanu harmaita hiuksia.

7. Hoidatko koirasi täysin itse, vai saatko esim. lenkitysapua tai rahallista avitusta perheenjäseniltä/ystäviltä jne?
- En ole koskaan saanut mitään apua perheenjäseniltä rahallisissa tai muutenkaan. Nyt olen saanut ystäviltä apua noiden lenkitykseen jos joudun olemaan koulun jälkeen töissä, jolloin olen aamusta yöhön poissa kotoa.

8. Tykkäätkö ostella uusia tarvikkeita ja leluja, vaikka kaapeista löytyisikin käyttökelpoisia tuotteita?
- En tykkää, koska olen äärettömän pihi :--D

9. Mikä antaa motivaatiota harrastamiseen?
- Yhteinen hauskanpito, kehityksen näkeminen.

10. Löytyykö koiriltasi viralliset terveystulokset? Miksi kyllä, miksi ei?
- Löytyy joo koko porukalta. Sagur oli valmiiks tsekattu ennen kuin se tuli meille, kyynäriä ei silloin ollut pakko kuvata pehkoilla niin sitä ei ole tehty. William taas siksi koska halusin tietää mitä koirasta löytyy tulevien harrastusten vuoksi. Ja Cecil on sijoitus niin sijoittaja tietenkin halusi siksi ja mun oma motiivi siinä taas on noi harrastukset, etten mä uskaltais koiran kanssa hirveästi mitään rasittavaa tehdä ellen mä tiedä millainen sen koiran luusto on.

11. Millä perusteella valitsit koirasi/koiriesi kasvattajan?
- Sagur tuli sattumalta, eli en kasvattajaa valinnut. Tutulta kasvattajalta otin sitten Williamin ja Cecilin sijoitukseen.

En kerkeä ketään haastamaan ja mun kysymykset olis varmaan aika samanlaiset mitä tässä on jo monien blogeissa esille tullut!

1 Comment:

  1. Unknown said...
    Jätin teille uuden haasteen (:
    http://lukeriemu.blogspot.fi/
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.