Esittelyssä tavarat! Hirveesti on pantoja ja treenikamppeita kyselty, mutten ole saanut aikaiseksi kun ei huvita kuvata kännykällä miljoonaa turhaa tavaraa. Huomasin sitten erinomaisen idean Elsin blogissa, että nää tavarathan voi tosiaan esitellä vaikkapa videolla! Kiitoksia videoinnista Riitalle. Hauskaa oli ja lopputulokseen olen oikein tyytyväinen vaikka piti videoida kahteen otteeseen ja nauratti ihan koko ajan.

Alemmassa videossa on sitten pieleen menneitä kohtauksia jos niitä tykkää katsella. Ja niitä oli järjettömästi.
Toivottavasti videosta tuli mieluinen :) ja jos teillä on jotain ideoita muille videopostauksille niin kirjoittakaa kommenttia! Olisi kans kiva saada jonkinlaista kommenttia uudesta ulkoasusta.ps. tuli totaalinen black out. Lampunvarjostin = kauluri.

10 Comments:

 1. Anonyymi said...
  Videopostaukset ón kivoja! Meillä löytyy samanlainen eka panta ja sitte se pinkki heijastinliivi mutta keltaisena :)
 2. Rebecca said...
  Se on kiva! Miten teillä on se heijastinliivi pysynyt päällä? Meillä se lähtee vähän valumaan sivuille. Olisin halunnut sellaisen heijastinliivin vetoketjulla, mutta oikean kokoisia ei tuntunut löytyvän mistään.
 3. Linnea Skogberg said...
  Hauskaa! Ehkä tommosta videopostausta vois joskus itekin kokeilla :D
 4. Rebecca said...
  Linnea, tehkää ihmeessä! Sä kun vielä harrastat niin paljon vetolajeja niin olis tosi siistiä nähdä teidän erilaisia tarvikkeita.
 5. Anonyymi said...
  Minne Wiltsu on kadonnut?
 6. Rebecca said...
  18.10.2013 postauksessa (eli eilisessä) juuri sanottiin, että William jäi äidille mahdollisesti pysyvästi, sillä se on aina ollut enemmän äidin perään ja sillä on helpompaa olla "tutussa ja turvallisessa" ympäristössä, kuin lähteä taas tutustumaan uuteen. William on siirretty vierailevaksi tähdeksi ja sen henk. koht sivuilta löytyy myös maininta, että William on jäänyt äidilleni.

  Tänään tuli kuitenkin soitto, että sen on vaikea olla yksin, sillä se on tottunut siihen, että Cecil tai Sagur on sen kanssa. Voi siis olla, että Sagurkin lähtee sitten äidilleni tai vaihtoehtoisesti otan Williamin tänne ja sitten pitääkin vain toivoa että sillä ei mene pakka niin sekaisin että sen pystyy täällä pitämään.
 7. Anonyymi said...
  Heijastinliivi valuu hieman meilläki, tosin pistin niin kireelle ko mahollista mutta vähä valuu edelleen, itekki olisin ostanut erimmallaisen mutta twilight liivi sattu oleen ainut jäljellä oleva heijastinliivi malli
 8. Rebecca said...
  Tuttu tarina. Mut mä nyt oon laittanut noi valjaat niiden päälle niin pysyy. http://i.imgur.com/O5R7Ovs.jpg
 9. Silja said...
  Olipa kiva video!(: Meiltäkin löytyy samanlainen heijastinliivi, tosin oranssina (ja hieman pienemmässä koossa) Igorilla se on onneksi pysynyt hyvin päällä.
 10. Rebecca said...
  Kiitoksia Silja :) Ja se on hyvä että teillä on pysynyt hyvin päällä. Oon vähän keskustellut muiden kanssa tosta ja hajonta istuvuudesta on suuri.
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.