Käytiin Iidan, Riitan ja Elenan kanssa treenaamassa ja lenkillä. Ihan kivasti kolmikolla meni ja Iida kuvasi meidän treenejä ja lenkkiä.

Mulla iskee ihan tosissaan kyllä tokomasennus. Jos otin liikkeitä ilman liikkurointeja, kaikki oli fine. Heti kun liikkuroitiin niin jopa Cecilin liikkeellelähdöt oli epävarmat. Vasemmalle käännökset on kokonaan unohdettu ja jäävät on aivan jäätävät. Hinkkasin hieman vasemmalle käännöksiä ja lopetin hirveisiin bileisiin heti kun yksi onnistui. Ei kyllä paljon millään hihkuttu. Ajattelin loppuun ottaa vähän noutoa, koska se on semmoinen liike mitä toi on aina rakastanut.

Mutta tänään ei rakkautta riittänyt noudolle. Se meinasi karata Fiiliksen luokse, lähetin sen kapulalle ja se sitten hirveän hitaasti toi sen mun lähelle muttei mulle. Sylkäisi pois, käskin tuomaan käteen, toi vähän lähemmäs, sylkäs pois, käskin taas, sit se toi sen hitaasti käteen. Kokeilin uudelleen. Meinaa lähteä Fiiliksen perään, otin takaisin perusasentoon, kokeilin vielä, meinasi lähteä Riesan perään ja jouduin karjumaan sen takaisin, kun likka oli ihan keskisormi pystyssä. Cecil pääsi sitten loppuajaksi venttailemaan aidan viereen.

Kun muut olivat lopettaneet treenauksen otin sen rottatytön sieltä ja tein sen kanssa jotain pientä. Likka oli jo ihan pahoittelevalla asenteella ja ihan hereillä. Hirveästi sitten biletettiin, tehtiin aika lyhyt seuraaminen, pari kertaa jäävät ja luoksari.


Loppuaika vietettiinkin sitten jollain Paloheinän pelloilla. Heiteltiin koirille palloa ja siellä ne sitten rälläs. Pallo kyllä kärsi pahasti.

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.