Erinomaista joulua kaikille näin jälkikäteen! Vietin joulun suurimmaksi osaksi töissä, mutta onneksi minun ei ihan yksin tarvinnut olla, sillä tonttutyttö-Cecil roikkui jouluaattona ja aaton aattona mulla mukana. Sössö vietti suurimman osan ajasta sohvalla nukkuen ja työkavereiden sylissä rapsuteltavana.Suomen aktiivisin työntekijä!
Vietin 23-26 pv äidilläni, joten saatiin nauttia kanssa ihanan Wipettimen seurasta! Wipun onnellisuus ei kuitenkaan vetänyt vertojaan Spidi-kissan onnellisuudelle! Spidi on aina ollut Cecilin yksi parhaimpia kavereita, nytkin ne köllöttelivät vierekkäin koko joulun puskemalla toisiaan.

Blogin ulkoasu muuttui aika radikaalisti! Mitä mieltä olette :)? Muutamia teknisiä ongelmia vielä löytyy, aluksi kaikki toimi ihan kivasti, mutta nyt linkit eivät enää jostain syystä toimi. Näihin on tulossa korjauksia pian!

Tavoitteita, menneitä ja tulevia

Sagurin tavoitteet 2013
Startattaisiin rally-tokon AVO
ALO kokeisiin vaan uudelleen
Pari kertaa pyörähdettäisiin veteranikehässä
Pysytään vetreinä ja virkeinä!


Näistä ei oikein mikään muu toteutunut kuin vetreinä ja virkeinä pysyminen. Rally-tokokisoja unohdin katsoa ja silloin kun muistin ne olivat todella kaukana. Tokomasennus on ollut enemmän tai vähemmän koko vuoden eikä rahaa oikein irronnut näyttelyihin.

Sagurin tavoitteet 2014
RTK2
Muutamat mätsärit
Muutamat veteraanikehät

Williamin tavoitteet 2013
Startattaisiin möllitokot
... ja mölliagit
Vahvistetaan ALO-liikkeitä entisestään
Agikurssille vihdoin ja viimein
Juostaan hieman kehissä
Hankitaan lisää itsevarmuutta Wiltsulle


Startattiin möllitokot. Yhdet käytiin ja se oli aikamoinen farssi. W ei vaan ole valmis keskittymään sillä tavoin tapahtumissa. Mölliageista en uskalla haaveillakaan ja koko agin treenaaminen on Wiltsulta enemmän tai vähemmän ohi. ALO-liikkeitä kyllä vahvistettiin ja opeteltiin myös hieman AVO-liikkeitä. Agikurssille ei Wiltsun kanssa päästy. Juostiin kyllä hieman kehissä! Käytiin kai yhdessä näyttelyssä ja muutamissa mätsäreissä. Huonon kesän jälkeen W hieman rauhoittui ja sai kuin saikin kerättyä itsevarmuutta.

Williamin tavoitteet 2014
Williamin siirtäminen äitini nimiin
Rauhoittuminen, kypsyminen, itsevarmuutta vieläkin enemmän
Psykosomaattisten oireiden väheneminen
Erilaisten turhien temppujen opettelu (W rakastaa näitä ja piristää huomattavasti normaalia arkea, mutsi kanssa tykkää näitä sille opettaa)
Hieman kehäkettuilua


Cecilin tavoitteet 2013
Kasvetaan kunnon koirakansalaisiksi
Käydään mahdollisesti kerran näyttelyssä
Mätsäreissä ainakin parissa
Tokon ALO liikkeet varmaksi
Virallisiin toko kisoihin


Cecilistä kasvoi aika hieno koirakansalainen ja kerran jopa käytiin näyttelyssä! Mätsäreissäkin käytiin parissa, ALO liikkeet saatiin valmiiksi ja tokokisoissakin käytiin. Kaikki tavallaan täytettiin, muttei ihan niin kuin olin toivonut. Koevarmuus koiralta puuttuu, eli liikkeet ovat epävarmat loppujen lopuksi, vaikka treeneissä meneekin hyvin.

Cecilin tavoitteet 2014
TK1 ja AVO-korkkaus
Agilitykisojen korkkaus
Yhdet näyttelyt
Ehkä pari mätsäriä
Jäljestämiseen ja paimennukseen paneutuminen


Mutta katsotaan nyt sitten miten käy!

5 Comments:

 1. Sirkku said...
  Hui, kun säikähdin kun Williamin nimeä ei ollut enää otsikossa! Mutta selitys löytyikin tästä tekstistä :)

  Onnea tulevalle vuodelle!
 2. Rebecca said...
  Williamin nimeä ei ole ollut otsikossa pariin kuukauteen! W on pysynyt vierailevana tähtenä ja tulee pysymäänkin. Välillä se tulee hoitoon (kuten on tullutkin pariin kertaan muutamaksi päiväksi nyt kahden kuukauden aikana) ja käyn aika usein kylässä omien koirieni kanssa tai ilman. Olen varmaan pian tekemässä Wiltsusta ihan oman postauksen. Mutta pääsyinä siis se, että sen on vaikea elää muiden koirien kanssa sillä se ahdistuu ja toinen se, että se on aina ollut enemmän äitiin kiintynyt.

  Kiitoksia samoin :)!
 3. Katri said...
  Mun mielestä koiran ääntely radalla ei ole merkki koiran heikosta luonteesta. Tai voi se sitäkin olla, mutta haukkumiseen on niin monta muutakin syytä, ettei sinänsä koiraa tuntematta voi sanoa miksi se haukkuu.

  Lisäksi, me halutaan linkata meidän blogi: blog.liewec.net
 4. Rebecca said...
  Ei minunkaan mielestä. Tai mun mielestä Cecil haukkuu vaan sitä että on intona.

  Linkkasit ikävä kyllä väärään postaukseen, mutta ei se haittaa, otan tämänkin huomioon tietenkin :D!
 5. Petra said...
  http://shetlantilainen.blogspot.fi/

  höhö muistinpas viihdoin!
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.