Ja vetoa jälleen! Ajelin äikän prelistä Jenin luokse, tarkoituksena oli ajella pyörillä Viikissä. Ikävä kyllä vain yksi pyörä mahtui autoon, joten vuorotellen kierreltiin sitten ympäri Viikin peltoja ja mantuja! Kuvissa näkyvä pyörä taittuu kasaan aika mukavasti, joten sen sai palasina mahdutettua vaatimattomaan Golfiin aika makeesti!


Seisinki oli Cecilistä aluks aivan megaällö, sillä siinä joutuu väkisinkin reagoimaan vierustoverin liikkeisiin. Alussa mentiinkin sitten ilman seisinkiä (kuten toissapäivänä suurimmaksi osaksi), kun molempien fokus oli jatkuvasti eteen. Sitten mentiin semmoista kivan hitaan tasaista laukkaa seisinki kiinni koirissa. Muutaman hetken kuluttua kaksikko viiletti seisinki välissään aivan huoletta, Sössöä se ei enää haitannut ollenkaan!

Canicrossia harjoiteltiin Cecilin kanssa ihan hieman, kun Jenillä oli sopivasti juoksuvyökin mukana. Cecil juoksi kyllä vetoköyden mitan edellä ja köysi oli tiukka, muttei vetänyt minua lähes ollenkaan. Välillä tuntui pari nykäsyä likan suunnalta, muttei mitään sen ihmeellisempää. En mä tiedä onko se epävarmuutta siitä, kun olen räyhännyt sille remmissä vetämisestä.
Palkkailin hyvästä yrityksestä ja päätettiin hieman hetsata, että Cecil pääsee juoneen kunnolla mukaan. Jen kutsui Ceciliä ja heilutteli lelua. En päästänyt Ceciliä välittömästi juoksemaan, vaan annoin sen huutaa ja nykiä hetken. Johan sieltä tulisielu paljastui!
Cecil veti täysillä mua mukana. Tehtiin kahdesti noin hetsaamalla ja päätettiin lopetella canicrossaaminen siihen. Pyöräiltiin sitten vielä ympäriinsä. Mä itse ajoin koirilla varmaan pisimmillään vähän yli 500m. Muuten ehkä n. 300m pätkiä: suoraa, kaarretta, pieniä käännöksiä. Mulle, kuten Cecilillekin, toi on vielä todella uutta, joten ei hirveän suuria kokonaisia lenkkejä uskalla vielä ottaa. Mutta ensi kerralla jo uskallettais varmasti pidemmälle!Neljän ensimmäisen kuvan c. Jen vesileimasta huolimatta.


Erittäin pientä videopätkää pienestä pätkästä! Mäen päältä kameranaisen kohdalle piti päästä. Aloitin jarruttamisen liian myöhään, joten mentiin parilla metrillä ohi.


Toi panta on kyllä varsin huono tähän :D. Onneksi sen sai säädettyä niin löysälle, että kiristyessään se ei kurista ollenkaan. Hankinnassa on nyt ainakin joku peruspanta että treenaaminen helpottuu!

Hurjan kivaa kyllä oli ja likoillakin oli hauskaa! Päivän päätteeksi leikkivät vielä pelloilla keskenään. Ei kyllä Jenin kanssa yhtään tajuta että miten ne tommosen parin tunnin treenisession jälkeen jaksaa juosta vielä jotain kehää keskenään ja painia :D Tosin Cecil on ollut jossain kestokoomassa siitä asti kun päästiin kotiin. Tosin niin olen ollut minäkin.

Huomenna Cecil menee agikisoihin turistiksi ja mitattavaksi. Jalostustarkissa se mitattiin joo, mutta toi ei vaan voi pitää millään tasolla paikkansa (Cecil on varmasti korkeampi) joten ihan mielenkiinnon vuoksi käydään kattomassa että monellako sentillä heittää.

2 Comments:

  1. Tiina said...
    Mageen näköstä colliemenoo! :D
  2. Rebecca said...
    Dankee! :D
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.