Kaikki, jotka omistavat ikkunan, ovat varmaan huomanneet, että lumen tulo on viivästynyt eikä sitä ole läheskään yhtä paljon kuin ennen. Etelässä tää on ainakin huomattu, kun täällä ei ole ollut lunta ollenkaan. Pari päivää taisi joskus pari kuukautta sitten olla aivan hetkellisesti pari milliä, kunnes se muuttui jääksi ja vedeksi.

Nyt kuitenkin tuntuu siltä että this is it!

Nyt sitä on satanut jopa ehkä pari senttiä! Sen kunniaksi autoni ovet olivat jäätyneet ja jouduin pienen akrobatiatempun suorittamaan ninjaamalla itseni takapenkiltä kuskin paikalle. Ei muuten ole mikään helppo homma munlaiselle köntykselle :D Onneksi onnistuin siinä ja kärräilin koirien kanssa Viikkiin moikkaamaan Petraa. Kävästiin kuvailemassa ja heiteltiin pieni lenkki. Mun ottamat kuvat epäonnistuivat verisesti ja sormet huutivat kylmyydestä hoosiannaa, mutta onneksi Petran otokset onnistuivat paremmin ja saattekin nauttia niistä nyt!


Olin vähän sitä mieltä, etten mä mitään pipoa tai kunnollista takkia tarvi. Noh... Voin sanoa että kadutti ihan kympillä. Huomatkaa vielä hajonneet housut. Kyllä se niin vaan menee, että mun pitäis opetella kävelemään.

Loppuun ihan pakolliset rakennekuvat molemmista!

1v 8kk.


9v 2kk.

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.