Koska edellinen ulkoasumme oli vähän synkkä etenkin näin kesää ajatellen + hieman epäkäytännöllinen, niin tässä hieman pirtsakampi tapaus! Suurkiitos Aino Vakkilaiselle, joka piirsi meille tuon logon :)Nimikin vaihtui ainakin hetkellisesti jos ei pysyvästi. "Sagur ja Cecil" kun oli ehkä 'hieman' liian tylsä, enkä voi palata siihen Kolmeen muuttujankaan, kun kolmas käy satunnaisesti nykyisin vain hoidossa.

Päätin laittaa pienimuotoista ideariihiä pystyyn tulevista postauksista, joten heitelkää toivepostauksia!

Onko jotain mitä olet aina halunnut kysyä tai saada tarkennusta? Nyt on tosiaan siihen mahdollisuus! Tämä poikkeaa aikaisemmista vastauspostauksista niin, että tällä kertaa kirjoitan ihan koko postauksen ehdotuksen tai kysymyksen ympärille, enkä vastaa mekaanisesti moneen kymmeniin kysymyksiin. Myös videopostauksia esimerkiksi "my day" -tyyliin tai kuten aikaisemmin toivotun tavarapostauksen tyyliin on mahdollinen :)

Jo tulleita toivepostauksia tai yleisiä asiapostauksia ovat mm.
SEY:N positiivilista
MOT: Ihmisen vaarallisin ystävä
Tavarapostaus (videoiden)
Pinat + siirtoprosessi

2 Comments:

  1. J said...
    Minua kiinnostaisi agilityaiheinen postaus! Hieman kattavammin siis omia ajatuksiasi lajista, tavoitteesi, harrastaminen pk collien kanssa, oma koulutustyylisi jne. muuta vastaavaa. Täytyy vielä kehua ulkoasua, oikein raikas ja kesäinen!
  2. Anonyymi said...
    Mä taas olisin erittäin mielenkiintoinen kuulemaan koko stoorin kun otitta ensimäisen koiran, miksi ja jne. seuraavat. Eli Sagurin, Williamin ja Cecilin elämäntarina jos sen nyt näin voisi tiivistää.
    Lisäksi kiinnostaisi saada Williamin ja Sagurin treeneistä postausta videon kera.
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.