Nonniiiiiin. Mitä siitä on jo 1v ja 8kk kun olen viimeksi tänne kirjoitellut. Arvonta on suoritettu ajat sitten, lauman kokoonpano on muuttunut, olen itse muuttunut ja kaikenlisäksi vielä muuttanut.

Lyhyestä virsi kaunis: työt veivät vahvasti kaiken vapaa-ajan tavoitteelliselta treenaamiselta. Edelleen olen samassa paikassa töissä, mutta muuton ansiosta olen päässyt paremmalle paikalle niin töitä kuin treenejäkin ajatellen. Autostakin jouduin luopumaan kun oli niin kallista pitää, niin ei päässyt oikein treenikentillekään. Hetken mä mietin et jos olis vaan sitten kirjoitellut lenkeistä ja peruselämästä. Mutta en tiedä olisiko se taas ollut itselleni niin mielenkiintoista. Kuvia ja muuta kuitenkin olen päivitellyt edelleen ahkerasti meidän Instagramiin, joten sieltä on pystynyt jonkinlaisesti eloa seuraamaan.

Sagur 25.10.2004 - 15.12.2015


Minulla on äärimmäisen suuri uutinen ja se on, että Sagur menehtyi viime joulukuussa 15. päivä. Sakari oli 11v ja 2kk menehtyessään. Tilanne oli äärimmäisen äkillinen, eikä ollut oikein mitään tehtävissä. Sagur oli ollut pari päivää hieman vaisu, muttei mitenkään hälyttävästi. Yhtäkkisesti aamuyöllä 14. ja 15 päivän välissä se alkoi kaatuilemaan. Sagur kiidätettiin Viikin eläinsairaalaan, jossa sai nopeasti hoitoa. Sagurin syke oli taivaissa ja sillä oli korkea kuume. Lääkärin mukaan Sagurilla olisi jotain neurologista, mikä vaatisi kyllä nukutuksen ja magneettikuvauksen. Sen takaraajat eivät enää toimineet oikein ja koiran oli kovin vaikea pysyä pystyssä. Anoin apua päätöksen teossa, vaikka tiesin että ainoa joka voi päätöksen tehdä on minä. Mietin pitkään että pystyisikö Saguria edes ultraamaan ja katsomaan mikä sillä on. Ikävä kyllä se aika mitä olimme päivystyksessä klo 01-07 Sagurin yleiskunto heikkeni niin huomattavasti (makasi vain kyljellään jähmettyneenä ja silmät lasittuneena), että oli parempi päästää se pois. Päätös oli yhtiä vaikeimpia mitä olen koskaan joutunut tekemään, mutta en ole hetkeäkään katunut sitä.

Sagur on antanut minulle niin paljon ja ollut paras ystäväni siitä asti kun olen ollut 12v pieni tyttö. Sagur tuhkattiin ja uurna löytyy kotoa.Viimeiset pusut.

William?


Wiltsukkainen on viettänyt vaan erinomaista kotikoiran elämää ja rälläillyt niin Spidin kuin Cecilinkin kanssa. Kun muutin pois uudemman kerran kotoa tuossa kesäkuussa 2016, niin William jäi äidilleni. Se on ollut ehkä aina enemmän äitini koira, ja siellä se saa elää rutiininomaista elämää, mikä on sopinut Jampalle aina paremmin. Ja se ei myöskään ole koskaan yksin, kun sen elämää on piristämässä vanha 14 vuotias kattimme Spidi. Välillä olen käynyt hoitamassa niitä ja olen syyskuun alussa menossa viikoksi kotiin, niin pallottelen taas Williamia siellä.


Cecil


Cecil, mun elämäni valo, voi oikein hyvin. Oikeastaan se voi yhdessä vaiheessa varsin paksusti, sillä se oli astutettu. Cecil synnytti 25.7.2016 9 pentua! Kaksi soopelia ja seitsemän tricolouria.
2 soopeli narttua, 4 tricolour urosta ja 3 tricolour narttua oli jakauma. Synnytys meni äärimmäisen hyvin ja Mösil on ollut aivan mahtava äiti. Hienosti on noinkin iso katras saatu hoidettua :)

Lisää kuvia täällä
Yhdistelmä KoiraNetissä

---?


Kyllä. Mulle tulee pentu! Pentu on syntynyt 25.7.2016, joten luovutus ei ole vielä muutamaan viikkoon. Pupelon nimeä ei ole vielä kiveenhakattu, joten sen pidän toistaiseksi omana tietonani. Pentu on Cecilin tytär, toinen soopelipennuista. Tulen treenaamaan sitä tavoitteellisesti agilityä mikäli terveyden kanssa ei ole ongelmia. Samalla myös höpsötellään rally-tokoa, mahdollisesti tokoa. Kehissä tullaan myös kulkemaan huomattavasti aktiivisemmin kuin Cecilin kanssa.
Blogin jatko


Blogi tulee olemaan aktiivisempi. Ulkoasu muuttuu heti kun jaksan sille jotain näin lomalla tehdä. Treenipostauksiakin alkaa tulemaan, kun asun nyt paremmalla paikalla, ettei treenikentille enää mene julkisilla 2h per suunta :D

Koska olen itsekin tässä vähän vajaa kahdessa vuodessa muuttunut, niin blogi tulee myös käsittelemään niitä tapahtumia missä olen itse mukana. Mitään mun perusarkea ei tietenkään, mutta joistain juoksutapahtumista ehdottomasti. Olen innostunut nyt polkujuoksuun, ihan juoksuun ja olen yhden lyhyen triathloninkin vetänyt. Triathloniin tulen treenaamaan vahvasti 2017 kesää varten.

Ei tässä muuta kuin moikka vaan vanhoille ja uusillekin lukijoille! Mulle on tänä aikana tullutkin aika paljon viestiä blogin jatkosta. Toivon että olette edelleen yhtä kiinnostuneita kuulumisista.

8 Comments:

 1. Anonyymi said...
  Todella kiva kuulla että blogisi jatkuu! onnea pennusta kovasti ja surunvalittelut sagurista. Itku tuli tältäkin suunnalta, raskas menetys luopua rakkaasta.
 2. Rebecca said...
  Ano, kiitos onnitteluista ja osanotoista. Nyt jo pystyn puhumaan Sagurista ilman että pillahdan itkuun, mutta kyllä tätä kirjoitusta tehdessä purskahdin itkuun. Etenkin toi video tekee tiukkaa.
 3. Unknown said...
  Täällä ainakin odotetaan teidän postauksia edelleen vaikka aikaa onkin kulunut! Rapsutukset Cecilille ja tulevalle pennulle! ♥
 4. Ronja said...
  Heippa!

  Onnea ja tervetuloa takaisin! <3
 5. Ada said...
  Minäkin jatkan lukemista mielelläni. Osanotot Sagurin poismenon johdosta.
 6. Ada said...
  Sulla on muuten väärä syntymäkuukausi Sagurilla tässä postauksessa ja samoin sen omalla sivulla, kun tuo on suoraan blogipostauksesta.
 7. Rebecca said...
  Kiitos Ada! Tosiaan Cecil on syntynyt 25.4 ja Sagur 25.10 ja sitten vielä tuleva pentu 25.7.... :D Niin ajatuksissani kun yöllä tuota kirjoittelin niin meni väärin. Nyt on korjattu!

  Kiitos kaikille!
 8. Josefiina said...
  Jee! Ootte back :)
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.