Treeniviikko

Kävimme koirien kanssa kaverin vanhempien luona Klaukkalassa. Koirien kans vedettiin vähän rundia, mutta muuten vaan rentouduttiin ja nautittiin olostamme.

Väinö, Kita, Cecil, Moira, Glee ja Fiilis

Hienot likat rivissä


Viikolla kävin tyttöjen kanssa vetämässä aksaa. Koitin myös epätoivoisesti jotain treenivideota ottaa nojaamalla puhelinta tuolin jalkoihin :--D Kuvakulma on sen mukainen. Cecilillä on nyt lisenssikin ja kovasti koitetaan nyt vaan saada kontakteja varmaksi, kauheasti sitä joutuu varmistelemaan. A:lla pitäisi saada rytmitettyä niin että se ei loikkaisi juuri kontaktipinnan yläpuolelta. Pointtina oli saada sen kanssa vain tehtyä jotain hyvällä fiiliksellä! Tehtiin muutamia välistävetoja ja ohjauksiin tulemista, hinkkailtiin myös keppejä mutta siitä en saanut otettua mitään pätkää. Pidin nyt välistävedoissa rimat matalalla, hiljalleen niitä vois muutenkin alkaa hinaamaan taas korkeammalle, niin päästäis tän vuoden puolella vielä karkeloihin! Oma ohjaaminen tulee selkeästi vähän myöhässä, pitäisi lähteä aikaisemmin kääntämään niin ei tulisi tuollaisia turhia kaarroksia!


Moiran kanssa vaan lähinnä leikittiin. Pari hassua putkea tehtiin ja lähetystä hypylle. Myyris on hieman huonosti leikkinyt treenikentillä, mutta nyt tuolta Tuusulan mätsäristä ostin huippukivan narupallon niin sillä kyllä lähtee! Ei se oikeen sen pallon päälle ymmärrä, mutta vetämisestä se tykkää. Takaakierto oli se juttu, mitä otettiin molemmilta puolelta. Esteistä nyt myös A ja puomi on tullut tutuiksi.


Tällä viikolla kävimme myös ystäväni Ellin kanssa treenaamassa rally-tokoa! Kisathan ovat jo ensi vkl ja kyllä kuumottelee :D Treenaamisen puute näkyy ja itse taidan olla sekaisin kuin seinäkello, vaikka miten koitan päntätä niitä asioita mistä menee pisteitä ja mistä ei. Moira tekee hienosti silloin kun tekee, mutta attention span on kyllä nuorukaisella pieni. Ei tosin mikään ihmekään, kun ei treenikertoja turhan paljon ole. Ollaan nyt kuitenkin joka päivä tehty jotain pientä ja se näkyi ns. teknisessä osaamisessa. Eli osaa nyt kiertää seläntakaa, tulla eteen jne jne. Vasemmalle 360 ja ylipäätään vasen täysikäännös aiheuttaa harmaita hiuksia sekä Myyriksen ennakoiminen. Ihan kuin äitinsä :D Maahanmenoa on niin joskus aikoinaan hinkattu, että aina kun pyydetään istumaan niin siitä heittäydytään jo maahan häntä heiluen et eks me tehtäis mielummin tätä. Onneksi saa jotain uusia ja ALO-luokassa saa käsiavuista anteeksi. Plääninä on pitää käsi ylhäällä kun pyydän istumaan, jospa saisin telepaattisesti sitä pidettyä siinä asennossa.

Cecil oli kyllä taitava! Pieni pätkä saatiin videolle. Se tietty edistää ja keulii, jossain välissä se aloitti huutamisenkin mihin kyllä puutuin.

Niin kuin videolta huomaa niin hirveästi vaan jeejee hienoa hieno jes jee hieno täällä. Tehään pirteesti kerrankin kun saa niin tehdä! Ei oo niin haudanvakavaa.

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.