Huhhuh nyt ollaan jo toukokuussa! Tuntuu että viimeiset kaksi kuukautta on mennyt ihan hujauksessa!

Cecilillä alkoi juoksut 12.4 ja se nopeasti kehittyi virtsatietulehdukseksi. Hänellä oli sama tilanne viime juoksujenkin aikana. Ongelmat alkoivat lauantaina ja saimme maanantaiaamulle ajan eläinlääkäriin. Cecil oli aika rauhakseltaan onneksi, mutta sunnuntai-maanantai välisenä yönä alkoi myös ripuli. Onneksi tämä helpotti aika nopeasti.

Cecil sai kahden viikon antibioottikuurin virtsikseen ja lääkkeet auttoivatkin jo maanantain aikana. Hän sai myös erittäin mössöksi keitettyä porkkanaa ja muuta helposti sulavaa ruokaa. Harmitti kyllä, että Cecilillä oli synttärit 25.4 ja raasulla oli virtsis silloin. Olimme ostaneet ihan kakkutarvikkeet hänelle, mutta sitä piti sitten hieman odottaa.

Yllättäen myös Mianella alkoi juoksut! Fun fact of the day shiboilla alkaa juoksut suhteessa aika aikaisin! Tai jotenkin olen tottunut omissa ja kavereiden koirissa, että juoksut alkavat 9kk-2v välisenä aikana. Miane sai kauhean nolot pinkit ballerinapöksyt, mistä hän ei ole yhtään innoissaan.
Sillä Miane aivan absoluuttisesti vihaa syvästi housujaan, ei olla päästy treenikentille eikä varmaan mennäkään ennen kuin juoksut ovat ohi. Mianella katoaa täysin korvat housujen kanssa ja ilmankaan ei voi kentällä olla niin ollaan sitten kotona :D

Moiran kanssa ollaan jatkettu meidän keppiprojektia ja nyt menee kahdeksan jo aika kivasti! Minulla on semmoinen pieni toivon pilke tässä hommassa että kyllä tämä vielä tästä.

Minulla on viime kuu ollut aika kiireinen koulun tiimoilta ja tämä kuu tulee olemaan myös, mutta eiköhän helpota pian! Mitä nyt ollaan lähinnä tehty niin erilaisia jumppia metsässä ja kotona. Mianella on tiedossa myös kaksi match showta tälle kuulle, niin päästään harjoittelemaan myös kehäkäytöstä.

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.