Kolmikko on pesty ja ampullit laitettu. Sagurin erikoisshampoo eturaajoja varten on kyllä maaginen aine! Selkeästi auttoi kutinaan jo heti ensimmäisen pesukerran jälkeen.

Eipä tässä muuta, hirvittävän rankkaahan tää jatkuva peseminen on. Onneksi noita nuorempia ei tarvitse enää pestä, kuin vasta ensi viikolla. Wiltsu toki piti föönäta ja Ceciliä myös hieman, kun ei likka meinannut kunnolla kuivua. Kumpikaan ei ollut moksiskaan hassusta laitteesta ja hurinasta! Sagur nyt kuivuu ihan hetkessä tolla turkilla.

Yhtä ylimielisen näköinen kuin aina ennenkin :D Mikään ei ole muuttunut. Harmittaa vaan tää sää, koko ajan menee kylmemmäksi ja kylmemmäksi. Toistaiseksi ei ole ollut ongelmia, mutta jos tää tästä vielä kylmenee, niin mun on pakko hankkia jonkinlainen kokopuku Sagurille.

6 Comments:

 1. kata said...
  On muuten tosi komee tossa lyhkäsessäki karvassa :) tosi ylväs!
 2. Rebecca said...
  Sagur kiittelee :)
 3. Anonyymi said...
  en meinannu tunnistaa tätä Saguriksi :D katoin aluksi että Cecil :'D
 4. Rebecca said...
  Sagurilla on tosin nyt vähemmän turkkia kuin Cecilillä :'D. Kieltämättä kun noi vetelee ulkona rallia kaikki yhdessä, niin menee mullakin sekaisin kun nopeasti vilkaisen.
 5. Emma said...
  http://surkeus.blogspot.fi/2013/02/haastetta-pukkaa.html

  Kaljun Saken kunniaksi heitän sua haasteella >8)
 6. Rebecca said...
  Thanks Emma. Oon mä ton varmaan sata kertaa tehnyt, mut voishan sitä aina yrittää uusiks :D
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.