Huh millainen päivitystauko tässä on ollut :D Aluksi oli koeviikkoa ja olin kokonaisen viikon sairaana. Mulla oli ääni lähtenyt ja kaikkea muuta mahdollista, joten en pystynyt edes treenaamaan. Sit oli näitä vanhojen tansseja, treenit loppu joskus viideltä tai puoli kuudelta, ettei 8-17.30 päivän jälkeen hirveästi jaksanut mitään enää tekemään. Mutta nyt kaikki on ohi ja paluu arkeen on viimein koittanut!

Cecil on tosiaan ilmoitettu suojelukoiratestiin, mikä on tässä tänä lauantaina! Siitä olisi hyvin todennäköisesti luvassa ainakin videota ja sitten ehkä kuvia.

Sagur voi oikein hyvin! Ja sen karvakin on jo kivasti kasvanut :) Nyt se ei ole enää niin karmean näköinen, kun turkki on tasaisempi.
Kuvia mulla ei ole viimeisen kuukauden sisältä oikein nimeksikään, on ollut vaan niin pimeää. Tänään aamulla ennen töitä kävin kuvailemassa kolmikkoa pitkästä aikaa. Kummempaa asiaa mulla ei toistaiseksi ole, kun ei mitään jännää ole ehtinyt tapahtua.

Pian tulee varmaan jonkinlaista haastepostausta, kun niitä on tässä kuukauden aikana pari viskottu tänne!

3 Comments:

  1. Anonyymi said...
    kiva taas kuulla teistä! :) mikä suojeluskoe, mitä tehdään siinä ja miksi? :)
  2. Rebecca said...
    Kiva kuulla että meitä on kaivattu :) Lyhyesti kerrottuna siinä testataan koiran soveltuvuutta suojeluun. Me mennään sinne lähinnä vain kokeilemaan, en mä usko, että Cecilistä on siihen, kuten tuskin mistään colliesta nykypäivänä. Siinä testataan puruotetta ja muuta. Aikalailla vaan kokeilemaan huvikseen ihan kokemuksen vuoksi :)
  3. Nea said...
    Toivottavasti saatte videota tosta suojeluskokeesta! Innolla odotan sen näkemistä :)
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.