Wiltsu pääsi tänään ensimmäistä kertaa vetämään kelkkaa. Hieman kyllä arvelutti pitäisikö se sitä kelkkaa pelottavana ja säikähtäisikö se niitä ääniä. Jätkä sen sijaan oli todella reipas, eikä edes välittänyt! Jenillä on kamat omasta takaa ja samaten vetovaljaat, meidän piti siis vain ilmaantua :D

Wiltsu sai todella nopeasti kiinni juonesta. Aluksi pidettiin liinoista kiinni ja juostiin vierellä, eipä mennyt kauaa kun Wiltsu vetää itekseen ihan täysiä.

Pari hyvää pätkää oli myös niin että joku oli kyydissä. Mä taisin kahdesti uskaltautua, mutta jättäydyin pois ja keskityin vain koiran kannustamiseen, sillä mua pelotti että teen jotain väärin ja aiheutan jotain karmeaa vahinkoa :D ensi kerralla kyllä varmaan jo itsekin uskallan! Suurin ongelma on se hallinta ja polkemisen muistaminen. Wiltsun kanssa sai polkea aika paljon ja lujaa
Potkukelkkailu koiran kanssa oli kyllä mielettömän siistiä! Laeka-husky veti ihan esimerkillisesti ja sitä oli kyllä ilo seurata! Mä itse lähinnä olin innostuttajana, juoksin vierellä tai edessä tai vähän kauempana ja päästin epämääräisiä lintuääniä.

En muistanut että videota edittaessa täytyy jokainen klippi hiljentää erikseen joten äänet on vain hiljennetti viimeisestä pätkästä :D pahoittelen kaikkien korvia.


Ensi kerralla sitten vaan lisää, sitten kun saadaan ihan omat vetovaljaat niin vois laittaa Laekan ja Wiltsun vetämään samalla. Sitten ei tarvis aivan järkyttävästi potkiakaan. Wiltsu kyllä nautti tosta ihan mielettömästi, näki ihan miten fiiliksissä se tosta oli. Joka pätkän jälkeen sille tuli yhä enemmän ja enemmän itseluottamusta ton kelkan kanssa ja sen seurauksena myös lisää vauhtia.

Oli kyllä mahtava päästä kokeilemaan tuollaista! Innolla odotan Cecilin kasvamista ja terveystuloksia sitten tulevaisuudessa, jos kaikki näyttää hyvältä niin eiköhän sekin pääse tota säätämään.

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.