Wiltsun kanssa oli tarkoituksena mennä tänä lauantaina möllitokoon, mutta se todennäköisesti peruuntuu, sillä se ehtikin täyttyä. Olemme jonossa, mutta en usko että pääsemme sinne. Onneksi voitais ens kuussa sitten mennä. Ens kuussa voisi ottaa myös tuon pienen trikin mukaan.

Sain Annalta eilen tokohypyn lainaan (sitä varten että voitais ton lauantain mölliin harjoitella muttah) tänään oli vihdoin aikaa sitä testata. Testailimme ulkona aluksi, mutta siellä on joka puolella niin tavattoman liukasta enkä jaksanut lähteä kauemmaksi, niin palattiin sitten sisälle treenaamaan olohuoneeseen.

Käytin molemmilla namitargettia.

Williamista este oli varsin epämiellyttävä. Se ei millään olisi halunnut mennä yli. Kierteli ja kaarteli. Annoin mahdollisuuden tulla yli hyvällä tai pahalla, Wiltsu valitsi pahalla. Heitin sille lenkkikamat niskaan ja pakotteella pari kertaa koira esteen yli niin, että kävelin vieressä. Kyllä huoli haihtui nopeasti kun huomasi että kun menee esteen yli saa myös nakkia!

Myöhemmin nostan Wiltsulle kyllä isommaksi, sillä se ei nyt hyppää tuota kunnolla, vaan tallustelee sen yli laiskasti. Taidetaankin ehdä niin että korkeamman esteen, missä koira joutuu hyppäämään, yli mennään yhdessä muutaman kerran ennen kuin jättäydyn esteen taakse ja lähetän koiraa namille.

Cecilille taas ei tullut mieleenkään lähteä kiertämään. Hyppy käskynkin yhdisty hyvin nopeasti hommaan. Cecil myös ketteränä ja valppaana likkana heti syötyään kääntyy minua kohti. Ulkona pystyy ottamaan reilusti pidempiä välimatkoja ja tätä tulen vahvistamaan. Helpottaa huomattavasti ylempien luokkien estehypyn valmistelua. Korkeutta en viitsi tolla penskalla vielä nostamaan, sillä se hyppää kunnolla tuon matalammankin.


Olen unohtanut heitellä tänne pari pv vanhoja kuvia, mitä Petra on meistä ottanut erään lenkin päätteeksi. Kyllä Cecilillä oli vaikeaa, kun ihana Taika-kaveri oli melkein vieressä, pojat huusivat tolpissa kiinni ja Petra kivasti kyykki lumessa musta boksi naamansa edessä. Silti Cecil jaksoi keskittyä, ainakin jotenkin.

Käden häivytys saatu melkein kokonaan loppuun.
Maahanmeno, maailman tylsin liike terveisin Cecil.
Kiitoksen sanoja.

6 Comments:

 1. Jenni said...
  Mekin jonotetaan sinne möllitokoon.:D Alkaa vaan tuntumaan siltä ettei peruutuksia tule.:/
 2. Rebecca said...
  Aikamoinen yhteensattuma :D Ja joo, mustakin vähän tuntuu ettei peruutuksia tule. Jännä kyllä että noi on mennyt täyteen, kävin Sagurin kanssa pariin otteeseen tuolla Tiltun järkkäämissä eikä siellä ollut paljon ketään. Voi olla että tuli enemmän tunkua kun ne siirrettiin Agimestan tiloihin.
 3. Jenni said...
  Mä mietein et varmaan kyllä porukka peruu, mutta tuskin vaivautuu ilmoittamaan perumista kun ei ole mitään kunnon sitovaa ilmottautumista. Oltais ihan vaan nakkilelu-luokkaan menty, mutta kyllä se silti harmittaa kun olisin niin halunnut sinne!:)
 4. Rebecca said...
  Aivan tuo on totta. Mun mielestä olis pitänyt laittaa joku että rahat etukäteen tjsp niin porukat ilmoittais sit jos peruuttaa, eikä vaan jätä tulematta.

  Nakkilelu-luokka oli kyllä tosi kiva! Pari kertaa Sagurin kanssa käytiin siinä. Onneksi noita on nyt joka kuukausi, et jospa sit ens kuussa mahtuisitte!
 5. Jenni said...
  Juu kyllä mä ehdottomasti koitan ensi kuussa mukaan.:) Aika vähän noita möllejä nyt on tarjolla, ehkä niitä tulee loppukeväästä enemmän vai miten täällä pk-seudulla noita yleensä on?
 6. Rebecca said...
  Ei ole kyllä aavistustakaan :D En ole mölleissä käynyt ikuisuuteen kun on ollut niin paljon kiireitä lukion ja töiden kanssa + oma laiskuus kun kaikki tuntuu olevan niin kaukana enkä pääse paikkoihin kuin kyydillä tai julkisilla (yleensä rasittavaa jos on kauempana) ja treeni-innottomuus kun Wiltsu ei kestä monia toistoja kerralla kun alkaa jo paineistumaan (ahdistuu epäonnistumisesta todella nopeasti ja lopettaa tekemisen) etten ole mölleihin uskaltanut sen kanssa.

  Luulisin että niitä ilmoitellaan ympäri nettiä enemmän ja enemmän mitä lähemmäksi kesää päästään. Yleensä toukokuussa alkaa toi että koiratapahtumia järkätään joka nurkassa kasoittain.
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.