Joo ei kyllä enää heti ehkä uudelleen :D Aamulla lähdin kolmen koiran, kameran, repun ja lautakasan kera bussiin. Jatkossa en kyllä ehkä estehyppyä jaksa bussiin viedä. Suurin osa laudoista mahtu treenireppuun mut osaa piti kantaa kädessä. Mut hengissä selvittiin ja se on pääasia.
Treenikaverina tosiaan Oonan projektikoira Niilo. Treenattiin jonkun koulun pihalla kun yks kenttä olikin sit ihan lumessa ettei siellä pystynyt olemaan.

Cecilin kanssa jatkettiin hyppytreeniä. Meni aika jeessisti ja nyt uskalsin vaatia siltä ympärikääntymistä ja pysähtymistä. Hiljaa hyvä tulee. Sit otettiin seuraamispätkiä mitkä meni kivasti ja hinkattiin täykkäriä vasemmalle. Menee jo paremmin. Sit otettiin paikkista sen aikaa kun Oona otti Niilolla luoksaria. Ja voihan piru vie Cecil nousi molemmilla kerroilla. Tehtiin sit vielä niin, että Oona huutaa "tänne"-käskyä metrin päässä minusta pariin kertaan. Pari kertaa Cessu nytkähti eteenpäin, mutta sitten juurtui maahan. Jännä ettei tässä ollut ongelmia torstaina. Vahvistellaan vaan tätä ettei tulevissa kokeissa käy vahinkoja.


Sit oli kyllä niiiiin voittaja-fiilis ton noudon kans. Meillähän on ollut hirveesti ongelmia ton kanssa et Cecil pudottaa sen pari metrii liian aikasin tai sit vaihtoehtoisesti heittää sen suoraan mun eteen. Nyt se ihan ekalla lähti täpöä kapulalle, otti sen nätisti ja vielä oikein suuhun ja toi sen täysin käteen asti sekä piteli sitä niin kauan kunnes annoin luvan.Sagurin kanssa en oo treenannut pitkään aikaan. Se oli nin innoissaan ja liekeissä että tuli suorastaan huono omatunto siitä, että oon laiminlyönyt sen kanssa treenaamisen kokonaan. Oonhan mä toki kotona ottanut jotain pientä, mutta en sen kummempaa. Tuli kyllä niin kiva mieli kun tolla koiralla on innostusta taas tähän. Yhdessä vaiheessa se oli niin pakko pullaa meille molemmille, ettei oikeasti huvittanut ollenkaan.
Sagurin kanssa otettiin kaikki yksilöliikkeet paitsi hyppyä. Ei kyllä tosin mitenkään koemaista treenaamista, mut anyways. Jäävistä on sit kans videota. Huomaa kyllä että ollaan pidetty treenitaukoa kun ei mene hissinä alas ja hiipii seisomisessa. Noh, pikkuvikoja nopeastihan noista eroon päästään.
Sit Oona otti vielä rakennekuvaa Sagurista. Aika hyvin toi turkki on lähtenyt kasvamaan!Wiltsukkaisen kanssa lähinnä vaan leikittiin ja tehtiin seuraamispätkiä.


Ja Wiltsusta kans posekuvaa! Ikää taitaa olla se 2v 4kk


Ja kun oli kerrankin tilaisuus, niin kolmikosta on piiiiiiitkästä aikaa yhteiskuvaa. Sagur näyttää jotenkin niin jättiläiseltä :---D
Kaikki loput kuvat täällä

Ollaan menossa Cecilin kanssa paimennuspäiville 5.5 Somerolle. Muuten oltais samaan aikaan ilmoittauduttu paikkutaippareihin, mut koska varoaika ei ole kuvauksista mennyt umpeen (kuvausten ja tapparin välillä olisi ollut kuusi päivää ja vaaditaan se seitsemän) niin ei taippareihin päästä. Ceciliä kuitenkin sytytellään lampaille ja muuta. Mikäli kaikki menee toivottavasti niin Cecil menee taippareihin sitten 26.6. Voi myös olla että samaisena päivänä Sagurkin menee.

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.