Oon nyt vähän ollut taas hiljaisena. Cecil meni tosiaan sinne sijoittajalle 11pv kun meno alkoi olemaan täällä huushollissa aivan hirvittävä. Viime viikonloppuna Cecil tuli sitten takaisin kun ei enää siirtänyt häntää eikä sijoittajan omat urokset tyttöön enää reagoinut. Oli kyllä aivan järjetön ikävä meillä kaikilla.

Nyt on kuitenkin juoksut ohi ja kaikki on palautunut normaaliksi. Alotetaan kunnon tehotreenit mun koeviikon jälkeen, eli ensi kuun puolella. Ollaan myös varmaan tossa sunnuntaina 7.4 menossa treenaamaan tokoa Gardenian mätsäriin jos jaksetaan (ilahduttava koeviikko jatkuu taas heti maanantaina). Ens kuussa olis täällä lähellä myös yhdet möllit (mätsärien yhteydessä tosin) ja voitais sinne yrittää pyrkiä ehkä. Pitää vähän vielä miettiä sitä, että onko sitten liian paljon häiriötä ensikertalaiselle mölleillä suuren mätsärin yhteydessä.

Riitan Fiiliksellä on tosiaan lauantaina ensimmäiset AVO-kokeet mihin oon menossa tsemppaamaan. Pidettiin vielä sitten kenraalitreenit ennen kokeita, toimittiin Cecilin kanssa häiriönä ja saatiin häiriötä itsekin.

Aluks otettii hyppyä. Jaksettiin sinne hornaan asti kantaa noita laudan paloja. Cecilin kanssa ei hyppyä olla otettukaan aikoihin ja kyllähän se aluksi tuotti vaikeuksia. Viekas tyttönen varasti useampaan otteeseen ja sitten pienellä käsiavulla vihdoin meni yli. Pari kertaa tehtiin helpotettuna ja sit menikin yli ihan nätisti itse. Me ei olla aikaisemmin otettu noin korkealla, joten siinäkin mielessä lisää haastetta.


Hyppyjen jälkeen Riitta otti luoksaria Fiiliksen kanssa ja me otettiin Cessun kans paikkista siinä vieressä paikkista niin, että Cecil makaa ja oon itse hihnanmitan päässä. Ei olla aikaisemmin tämmösiä treenejä oikein päästy tekemään, niin ei luottamus ollut ihan katossa :D Cecil pysyi mielettömän hyvin eikä pahemmin muualle vilkuillut. Aina välillä kävin palkkaamassa eikä siinä sen kummempia.

Sit olikin noutojen vuoro. Cecilillä on rasittava tapa pudottaa se kesken matkan :| Hienolla vauhdilla juoksee kapulan luokse, ottaa sen suuhun ja juoksee täysiä takaisin, mut sit siinä jonkun metrin päässä sit pudottaa sen. Joudun antamaan lisäkäskyn "käteen" x2312342, mut kyl tää tästä. Ainakaan se ei vihaa kapulaa ja se on piristävää. Poikien mielestä kapula on hirveen ällö.


Ei näin. Jotenkin niin de ja vu mä muistan kun Wiltsu oli ton ikänen meininki oli about sama. Paitsi et Wiltsu lisäs tohon vielä vapaaehtoisen maanisen ilmeen.

Otettii sit kans seuraamispätkiä. Meidän pitäis vasemmalle täykkärii saada runsaasti tiukemmaks. Nyt mä koko ajan potkin polvella vahingossa tota tyttörukkaa kylkeen kun se kaartaa hirveen uukkarin. Imuttamalla siis jatkossa ja kyl se sit siitä.
Fiilikselle piti vielä saada sellasta kunnon häiriöpaikkista. Riitta meni piiloon ja mä sen aikaa otin Fiiliksen vierestä Cecilin kanssa luoksaria. Kyllä Fiilis oli vankkumaton! Meidän luoksarit menee muuten tosi kivasti, hirveen kovalla vauhdilla sivulle, mut aijettä se jää vinoon niin joudun koko ajan korjata sitä. Pitäis harjoitella nyt lyhyemmillä väleillä ja painottaa sitä siistiä sivulletuloa ja sit ketjuttaa se yhteen tohon itse luoksariin.

Mentiin heittämään vielä lenkkiä. Tytöt juoksenteli itekseen, Fiiliksen tennispallon ja erinäisten keppien perässä.


Kuin kaksi marjaa. Korvatkin harottaa tismalleen samalla tavalla!

Ja koska Cecil täytti 11kk siitä jaksoi jotain kasvukuvaakin ottaa. Tuuli kyllä ihan pirusti ja korvat ovat siksi normaalia kevyemmät. Ei sillä että ne korvat muutenkaan kauheen hyvässä taitossa olis.

On se kyllä aikuistunut hirveästi :)

2 Comments:

  1. Sirkku said...
    Fiilis ja Cecil on kyllä tosi samannäköisiä ainakin tällaisen ei-collietietäjän silmään, hauska kuva :)
  2. Rebecca said...
    Ollaan naureskeltu Riitan kanssa samaa :D Etenkin tässä kuvassa http://i.imgur.com/jMvQ0.jpg . Mut kun Cecil on periaatteessa puoliks nahka ja sillä on tosi lk colliemainen pää niin se selittää sitä vähän että Cecil näyttää poikkeuksellisen paljon nahkalta.
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.