Painin niin kauan sen kanssa, että mennäkkö vaiko eikö mennä. Päätin sitten mennä. Tarkoituksena oli aluksi käydä vain putkirata, mutta sain Maijalta ja Oonalta innostuksen osallistua mölleihin. Mua kuitenkin pelotti maxirimat, kun niiden aluksi sanottiin olevan 55cm niin ilmoittauduin ulkopuoliseksi medeihin (ts. en voi sijoittua luokassani vaan saan automaattisesti hyllyn).
Putkirata oli todella vaikea. Siinä oli todella pitkiä kuljetuksia ja putket oli laitettu todella ahtaasti, joten mitään varsinaisia irtoamisharjoituksia tai lähetyksiä tossa ei voinut treenata. Mä ekalla kerralla sekosin järjestyksessä ja meidän möllien jälkeen otin Cecilille palkaksi vielä yhden, mutta ei sekään ihan putkeen mennyt (hehheh putkeen).

Medejä oli 31 kappaletta. Meidän tulos ekalta startilta 5vp. ajalla 32,28 (-17,72) ja tokalta 20vp. ajalla 37,19. Putkiradalta ei ole tuloksia esillä, mutta veikkaan että virhepojoja tuli kerättyä oikein urakalla.

Ekalta startilta on videota ja siitä suurkiitokset Oonalle!


Cecil oli ekan kolmen aikana tosi paljon kädessä kiinni, irtoamistreeneistä huolimatta! Noh onneksi ohjautui silti hypyille. Hirveän kivan vaihteen se löysi kuitenkin! Harmitti hurjasti toi A:n jälkeisen esteen ohimeno, mutta se nyt oli ihan omaa syytäni. Olin myös armottoman myöhässä ton valssin kanssa, mutta just ja just ehdin! Muutenhan toi meni ihan ok. Väin jähän himmailemaan puomin kohdalle että menee varmasti. Tosta on mielettömän kiva jatkaa sitten joskus.

Tänään käytiin Jasun kanssa kokeilemassa vetolajeja Ojangossa. Mä tulin Ojankoon suoraan koulusta, joten oli ehkä vähän asiattomat vaatteet päällä. Siellä sitten juoksin farkuissa ja tennareissa. Yleensähän mulla on aina shortsit tai vastaavat ja lenkkarit jalassa.

Odotellessamme otettiin ihan minimaalinen pätkä agia. Putken jälkeen kolme suoraa hyppyä. Jasu jäi loppuun palkkaamaan Ceciliä. Hienosti likka veti ja vauhdilla! Otettiin se kaksi kertaa ja jätettiin siihen.Ensimmäisenä kokeiltiin canicrossia. Sain jonkunlaisen vyöviritelmän ja koiran kouraan. Meille toimi syöttinä yksi esittelijöistä, seli hän juoksi meidän edellä ja kannusti koiraa. Cecil juoksi ekan oikein mukavasti.
Tokalla kerralla kävi sitten hassusti! Cecil juoksi tosi hyvin hihna pitkällä, mutta sitten se teki äkkinäisen nykäisyn ja kaaduin sitten jälleen kerran oikean polveni päälle. Cessu onneksi pysähtyi heti ja tuli kattomaan että mikä mammalle tuli ja sitten jatkettiin matkaa!Crossin jälkeen kokeiltiin kickbiken kera! Aluksi kannatti kokeilla ilman koiraa, jotta löytää sen oikean potkutekniikan. Mä en sitä löytänyt, sillä tarkoituksena on pitää vapaata jalkaa enemmän tai vähemmän suorana. Kyllä mä sen muistin ilman koiraa, mutten enää koiran kanssa. Tässä Cecilillä olikin reilusti kivempi vauhti ja likka oli aivan innoissaan.Ollaan kyllä nyt niiiiiin hurahdettu tähän lajiin. Harmittaa vietävästi kun kickbike on niin mielettömän kallis että sen hankkimista saa odottaa. Jospa nyt pääsis parempaan kuntoon niin voisi ehkä aloitella canicrossilla.

2 Comments:

  1. Nea said...
    Voi vitsit! Mä olisin niin halunnut tulla tonne kokeilemaan vetolajeja - kiinnostais ihan hirveesti mut päätettiin sitten kuitenkin lähteä käymään tallilla niin ei enää ehditty kokeilemaan :(

    Ja hienosti meni teidän radat tuolla mölleissä! :)
  2. Rebecca said...
    Toivottavasti noita järkättäis vielä lisää! Mua ainakin hotsittais mennä ihan treenaamaan tota, mutta toi kickbike on niin itkettävän kallis että saa nähdä :D Ja canicrossareita meistä tuskin koskaan tulee koska oon ite niin huonokuntoinen.

    Ja kiitoksia hurjasti :)
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.