Kävästiin HSKH:n mölliageissa Cecilin kanssa. Virallisestihan ne olivat lasten mölliagit mutta onneksi siellä oli myös luokka 15-18v nuorille niin mäkin pääsin vielä osallistumaan! MAXI-luokassa luonnollisesti kisattii, mutta kaikille oli minien rimat.Ostin kaksi starttia ja sitten alkoi odottaminen. Niin. Pirun. Pitkä. Odottaminen. 17.45 olin ilmoittautumisjonossa ja lähtemään päästiin vasta 21.30. Numerojärjestelyt olivat myös hieman epäselvät, kun numerojärjestyksessä porukat ei ollut, joten ei voinut oikein varautua :D

Semmoinen! Ehkä todella onneton kuva, putkien suut ja muutenkin se oli vähän suppeampi 3-8 alueelta, mutta yleisilmeeltään sellainen! Mähän hävisin molemmilla starteilla juoksukilpailussa noi kaks vikaa estettä. Etenkin tokalla startilla mä huitelin mielettömän takana.

Toka startti ainakin tuntui hitaammalta, eka startti oli musta sit taas vauhdikkaampi, mutta siinä tuli joku ongelma sen putken kanssa, minkä takia meni sitä kallisarvoista aikaa eli toka olikin sitten eka!


Molemmilta radoilta tuli nolla! Cecilin voittostartti oli 15,25 (-44,75) ja toinen sitten 15,78 (-44,22). Sijoitus oli 3! Saatiin ihana KP-ruusuke mikä oli naamioitu agiruusukkeeksi, suklaata, vinkulelun ja jotain tikkuluita. Tuomari tuli vielä sanomaan kisan jälkeen, että tosi kiva nähdä vähän tekeväisempi ja täysin hiljainen collie, joka tekee keskittyneeksi eikä säädä/häslää niin kuin todella monet (etenkin pehkot) tuppaa tekemään harrastuskentillä.

Loppuun vielä kivoja Jasminen ottamia kuvia! Asun tosiaan väliaikaisesti Vihdissä Jasulla ja kumppaneilla. Aluksi vähän huoletti että miten meidän koiralauma tulee juttuun. Ainoa ongelma mikä on nyt esiintynyt on Sagurin ja Capon suunnaton viha toisiaan kohtaan. Positiivista on se, että mitään erityisen stressaavaa tosta ei ole muodostunut.Vasemmalta oikealle: Xena, William, Cecil, Luna ja Sagur.

2 Comments:

  1. Anonyymi said...
    Onpa Cecil tosi hoikan näkönen?
  2. Rebecca said...
    Se on kapea ja karvaton mikä antaa sen illuusion kun katsoo edestä.
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.