Ensinäkin että jeejee William on käymässä meillä :) Mulla on ollut kauhean vaikeaa aina välillä, kun ikäväpuuska iskee. Vaikka näenkin Williamia viikoittain (yleensä useamman kerran viikossa) niin iltaisin alkaa melkein itkettämään kun kaipaan tota hömelöä tukkajumalaa mun syliin.

Tulokset

Nonniin! Kommentteja tuli jotain 50 joten kiitoksia kaikille! Kaikkien kommentteja en julkaissut, sillä jos oli pelkkä lifestyleblogi (kuten varmaan 6 niitä linkitti) niin menivät välittömästi poistoon.

Lukulistalle pääsi kaikki mielenkiintoiset ja top-blogit olivatkin äärimmäisen hankala heittää tähän. Heittelenkin tähän kolme. Kuvia klikkaamalla pääsette kyseisiin blogeihin!


Ihan Suppilona -blogissa on paljon sitä mitä mä etsin blogilta. Löytyy kivasti videoita kokeista ja treeneistä, löytyy aivan käsittämättömän makeita kuvia makeista koirista ja kirjoitustyyli on tylsästä kaukana!


Ihmekoirat on lukijamäärästä päätellen monelle aika nevöhöörd blogi mikä on musta aivan käsittämätöntä, sillä toi on yks parhaimmista mitä varmaan löytyy. Blogi on ehdottomasti yksi persoonallisimmista blogeista koskaan. Iskevän kirjoitustyylin lisäksi sieltä löytyy mun makuun todella kivasti kuvia, makeita giffejä ja treenivideoita!


Vipperä Hyena eli "Viphy" on todella kivan pirteä blogi! Treenijuttuja niin tokosta kuin agistakin ja sen lisäksi semmoisista lajeista mistä en ymmärrä mitään kuten KAER:ista! Treenivideoita löytyy ja sen lisäksi tajuttoman kivoja kuvia!

Suosittelen -välilehden takaa löytyy loput lempparit!

3 Comments:

  1. Jenni said...
    Mahtavaa kuulla, että joku tykkää Elsan blogista niin paljon, että päästiin tähän kolmen joukkoon!:D kiitti!:)
  2. Rebecca said...
    Kiitti sulle kivoista lukuelämyksistä!
  3. Sirkku said...
    Voi kiitos tosi paljon! :)
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.