Mekin olemme nyt Instagramissa! Sinne tulee myös muutakin kuin koira-aiheisia kuvia, mutta pääasiassa saatte ihailla näiden nelijalkaisten pärstöjä ja elämää!


Klikkaa kuvaa


Olemme myös Facebookissa! Sinne tulee semmoisia pienempiä juttuja mitkä eivät ole kokonaisen blogitekstin arvoisia ;) Seurailkaa siis Facessakin!

Mulla on auto taas ollut täysin hajalla, joten en ole käynyt treeneissä moneen viikkoon. Unohdin myös hakea seurani jatkoryhmiin, joten ohjattu agility taitaa jäädä harmikseni tauolle ensi viikon jälkeen. Mielikseni pääsin kuitenkin tällä viikolla treeneihin, kun autolla uskalsi pitkästä aikaa ajaa! Ja hyvä niin, sillä treenit olivat todella mukavat!


Rata oli tämänlainen! Puomi on tosiaan este nro 7, mutta jäi jostain syystä tuolta välistä. Olin tyypilliseen tapaani ajatellut siihen kaikkea epätoimivaa. Päällejuoksut tällä kertaa olivat ihan juoksuja eikä peruutuksia ja renkaalla ei ollut _mitään_ ongelmaa. Ihan winning-fiilis.


Kolmoselle koitin saksalaista, mutta rytmitys oli niin kämästä ja koira kaarsi hassusti, kun en saanut käännettyä sitä. Päädyimme sitten ihan kiepautukseen. Kuten hyvin huomaa niin mä meinaan kolahdella joka esteeseen ja ihan alussa meinasin kompastua puomiin, kun se yhtäkkiä ilmestyi mun linjalle :D Huomaa että vähän heikoilla mennään kun telon itseäni joka kohtaan.

Keppejä otettiin ilman muita esteitä, kun likka paino putkesta niin täysiä läpi, että se juoksi kepeistä läpi tai jätti tavattoman monta väliin. Kun ei ne kepit vieläkään varmalla pohjalla ole (videoltakin huomaa, että mun täytyy olla siinä lähellä) mut parempaan päin ollaan menossa!

14-15 väli aiheutti ongelmia siinä, että olisi pitänyt tehdä vastakäännös, mutta mulla prakas kädet. Cecil pariin otteeseen kiersi väärän siivekkeet tai sitten kävi juuri noin kuten videolla, että se meni putkeen mun väärältä puolelta. Siitä johtuikin minun totaalinen jäätyminen tossa ekalla kerralla. Jäin tuijottamaan ja ihmettelemaan että "se tosiaan meni jollain ihmeellä tonne putkeen" ja sitten tietenkin oli jo kova kiire eteenpäin. Onneksi loppuakohden saatiin ihan järkevänkin näköistä aikaiseksi!

8 Comments:

 1. Anonyymi said...
  Hei! Voinko kysyä, mistä olet oppinut koodaamaan tälläisen ulkoasun! Aivan uskomaton.
 2. Rebecca said...
  En ole tätä itse koodannut! Tämä on yhdeltä sivulta löydetty valmis "template". Olen itse kyllä tehnyt tähän paljon muutoksia sekä lisäyksiä, mutten alusta asti koodannut. Osaan koodata vain HTML, mutta tämmöiset blogiulkat ei multa toistaiseksi luonnistu alusta loppuun.
 3. Anonyymi said...
  Hei!

  Voitko neuvoa miten saisin agilityradan näkyviin, sama piirrustus suunnittelu rata on käytössä kun tämä mutta kun tallennan radan tiedostoon, se ei enää aukea missään muodossa. Sen takia en saa sitä blogiinkaan lisättyä
 4. Rebecca said...
  Mä en saa itse tallennettua ollenkaan, eli otan print screenin ja liitan ratapiirroksen esimerkiksi photofiltreen, millä sitten tallennan sen ja lataan nettiin.
 5. Evie said...
  Te ootte kyl kehittyneet ihan huimasti! Sun ohjaukset ja toi Cecilin asenne on muuttunut tosi paljon! :) Huippua. Kohta teitä varmaan näkee jo kans kisoissakin? :D

  Onko muuten Helsingin alueella ihan hirmuisen vaikeaa/kallista päästä treenaamaan agilityä? Mulla on EHKÄEHKÄ muutto ens syksynä johonkin sinneppäin etelään, niin mietiskelen etukäteen näitä treenimahdollisuuksiakin...
 6. Rebecca said...
  Evie, kiitoksia kehuista! Ja joo tarkoituksena olis toukokuun keskivaiheilla starttaa viralliset kisat Lohjalla! Siel käydään kaks agirataa ja yks hypäri :--D Pitää toivoa et menee niinkuin strömsössä.

  Riippuu todella puhtaasti siitä mistä päin ja millaista sä toivot. HSKH:lla maksaa kausi vain 80€ ja siihen otetaan sit jäsenmaksu + sulta liittymismaksu. BAT:illa hieman edullisempaa, muttei merkittävästi. Sen lisäksi tulee mahd. lisämaksuja jos on ulkopuolisia kouluttajia vieraana.

  Sit talvikaudella jos haluaa halliin niin se riippuu ihan seurasta ja hinta voi olla moninkertainen tai sitten se kuuluu osaksi sun jäsen"oikeuksia. Et sun kannattaa kysellä suoraan sua kiinnostavilta seuroilta ja ottaa selvää!
  Mä en itse ole ollut kuin HSKH:n ohjatuissa niin en tiedä hintoja muualta.

  Mahtumisvaikeuksia tuskin sulle on, koska ette ole Soolon kanssa aloittelijoita. Alkeiskursseille on aina ihan saamarinmoinen tunku ja niihin on vaikea päästä, mut sun tasosen ei pitäis olla vaikee saada, jos oot ajoissa liikkellä.

  Sit jos haluaa esim. Oreniukselle, niin 12 kertaa on 300€. Ja sinne pääsee kaikki jotka vaan ilmoittautuu.

  Treenimahdollisuudet on kyllä tosi jees, mut sun kannattaa alkaa jo esim. heinäkuussa kysellä.

  Suurimpaan osaan seuroista otetaan sisään vain 1-2 kertaa vuodessa ja joissain jopa 0. Monet seurat haluaa pitää porukkansa pienenä ja aktiivisena, jolloin on vaikeempi päästä sisään.

  Itse yritin päästä AST:lle, mikä on tässä lähellä mun nykystä kämppää (Espoossa). He ottavat sisään loppukesästä ja pyysivät ottamaan uudelleen yhteyttä kun on ajankohtaisempaa.
  Lähetin myös viestiä HAU:lle ja ne sanoivat samaa, että uudelleen yhteyttä myöhemmin, kun ei nyt pysty ottamaan sisään. Sit mä olin BAT:in katselmuksessa tossa pari-muutama viikko sitten, mutten päässyt sisälle (seuraava katselmus varmaan vuoden päästä tmv. kandee kysellä jos kys. seura kiinnostaa).

  Et se vaatii iteltä aikaa ja vaivaa lähetellä joka paikkaan viestejä ja hakemuksia, millä koittaa olla mahd. vakuuttava, mut kyl jostain tärppää!
 7. Evie said...
  Kiitti vinkeistä! Joo, toi mua kiinnostikin ehkä eniten, että mahtuuko ryhmiin yleisesti, kun oon kanssa saanut tuon kuvan, että olis kovin täyttä siellä useimmissa ryhmissä. Hyvä, jos näin ei oo kuin aloittelevilla!

  Pitänee tosiaan alkaa ottamaan aika pian koulupaikan (& ehkä asuinpaikan :D) varmistumisen jälkeen yhteyttä noihin seuroihin ja kysellä treenimahdollisuuksia :)
  Mut nyt on ees jotain pientä kuvaa, mitä kaikkia mahdollisuuksia siellä on! Oon ihan kujilla sitten, jos täältä pienistä piireistä lähtee uusiin ympyröihin :D
 8. Rebecca said...
  Evie, joo ja jos tulee viel jotain kysyttävää tai sit jos/kun pääset tänne nii tuu ihmees nykimään niin nähdään! Siit onkin ihan törkeen monta vuotta kun ollaan viimeks törmäilty :---D
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.