Tehotreeni keppeihin alkoi än, yy, tee, nyt!

Kisakuume nostaa voimakkaammin päätään ja inspi nousee kattoon, etenkin kun tänään oli todella hyvä sää! Matkasin ensin Helsinkiin hakemaan Riittaa ja sitten Vantaalle Ojankoon. Pohdittiin vähän, että jos tähtäis niin, että kesäkuussa pääsisi starttaamaan nämä virallisetkin karkelot!Treenattiin Sössön kanssa välistävetoja ja tosiaan keppejä. Ihan 12 kepukkaa molemmilta puolilta, sitten 6 jotta sais vielä sitä lisävauhtia JA vielä otettiin mukaan putkea ja hyppyä. Oma ohjaus vähän heikohkoa, kun en kunnolla hahmota ohjausta kepeille. Mutta semmosta se on! Ihan hurjan tyytyväinen olen, Mössö oli oikein pätevä agieläin!

3 Comments:

 1. Tiia Lautamäki said...
  Moi!

  liityin sun blogiin lukijaksi! tää on todella hyvä blogi! saa hyviä vinkkejä! ja neuvoja!

  Tassujen Vilinää http://karvatassujenvilinaa.blogspot.com/

  Tervetuloa lukijaksi ja seuraamaan blogiani

 2. Anonyymi said...
  Tehän ootte niin hyviä että voisitte mennä suorin tein kisaamaan! Meilläkin alkaa keppien ja kontaktien vahvistukset ennen toukokuun virallisia kisoja :) Eli reippaasti vaan sinne kisaamaan ja niitä kisavideoita sitten tulemaan! (;
 3. Rebecca said...
  Tiia, kiitoksia kehuista :)

  Ano, nonni! Ehkä törmäillään jossain kisoissa mikäli oot etelästä päin! Ja kisavideoita koitetaan saada tännekin asti ;)
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.