Virallinen nimi: Black Sara's I Will Follow Kutsumanimi: William, Wiltsu
Rotu: pitkäkarvainen collie Rekisterinumero: FI59585/10, KoiraNET
Syntymäaika: 11.11.2010 Sukupuoli: uros
Väri: blue merle Säkäkorkeus: 56cm
Terveys: A/A, 0/0, lievä CRD Kasvattaja: Black Sara's

Williamin tuloksiin


William on äärimmäisen iloinen ja rakkautta jakava koira. Ehkä yksi avoimimmista koirista mitä tiedän. Kaikki ihmiset ja koirat ovat jeejee. Wiltsun filosofian takia Wipe onkin yleisesti kaikkien lemppari mun laumasta.

William oli äärimmäisen reipas pikkuisena. Se keskittyi, se kesti toistoja, se ei tuntunut paineistuvan mistään ja otti uudet tilanteet avosylin vastaan. Kiikutin Williamia ties missä metroissa ja halleissa, eikä se koskaan hätkähtänyt mistään.

Williamin ongelmat alkoivat näkymään noin 7kk iässä, kun se aloitti napsimisen ja karkailun. Olemme tehneet mielettömästi töitä tämän kitkemiseksi. William on parhaimmillaan silloin, kun sillä on mahdollisimman rutiininomainen elämä. Hän voikin paremmin kun jäi äidilleni loppuvuodesta 2013 sillä se on aina ollut enemmän hänen koiransa ja William sai olla talon ainoa koira.
Wiltsun kanssa treenattiin kaikkea pientä tutuissa ja turvallisissa oloissa. Joissain mätsäripaikoilla yleensä yritän pitkän rauhoittumisajan jälkeen pyytää tekemään jotain, mutta yleensä koira oli aika paineistunut, ettei se kyennyt toimimaan.

William on kaikesta huolimatta äärimmäisen älykäs ja nopeasti oivaltava koira kunhan olosuhteet ovat tutut turvalliset ja vakaat. Muutaman vuoden ajan koiran itsevarmuutta vaan nostettiin ja hän onkin voinut jo huomattavasti paremmin ja vakaammin muutaman vuoden ajan.

Mätsäreistä paras tulos on SIN2 ja näyttelyistä ERI1 SA.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.