Koska oli niin kaunis ilma, niin aattelin kylmyydestä huolimatta kävästä pikkusella juoksulenkillä aamulla. Sitten aika ekstemporesti aattelin Saanan voimin lähteä päivällä lenkille lähimetsään. Käveltiin siellä jonkin aikaa ja lopulta aateltiin treenaamisen tapastakin yrittää. Oli hyvä koiran olla taas vähän vapaana, vaikka Saguria olisi ennemminkin houkutellut kodin lämpö, kuin jäätävä lumi. Tennispallo oli messissä, mutta siihen se ei syttynyt haluamallani tavalla, joten namit otettiin käyttöön. Kättä en ole vielä haihduttamassa, sillä käsiliikkeet toimii Ässällä parhaiten. Pikkuhiljalleen sitten, turha sitä on liian nopeasti edetä :).
Seuraaminen menee paremmin, mutta Sagur hiukan jättätti, oli puol askelta tai askeleen jäljessä. Sen lisäksi vedettiin pari kertaa luoksetuloa, matka oli n. 20m. Kaks kertaa lähti paikoiltaan, ehdin kääntymään, niin koira jo juoksee pää viidentenä jalkana luokse. Ilmeettömästi mitään sanomatta asetin sen uudelleen istumaan. Luoksetulo oli onnistuessaan onnistunut. Pitäisi jossain vaiheessa ottaa taas ulkonakin maassa odotusta. Sisällä ollaan vedetty kahteen minuuttiin asti ja siitä vähän ylikin, mutta myös parinkymmenen sekunnin odotuksia. Ulkona on tällä hetkellä sen verta kylmä, etten mä viitti käskeä sitä odottamaan lumessa maassa.

Sakke sai vähän hengailla ja innostui kuin innostuikin lopulta tennispallosta. Ihmettelinkin miten se voi vastustaa kanariankeltaista, kutsuvaa tennispalloa.

Lopuksi aattelin hiukan seisottaa. Karva on järkyttävässä kunnossa edelleen, mutta eiköhän se siitä kasva taas pian.

Päivän kuvasatoa. Osa kuvista ja jotain ekstraa löytyy meidän kuvat.fi:stä isompana.Ei mitään loistokasta, mut tästä se lähtee. Oikeen odottelen kevättä ja kesää, niin pääsisi kunnolla treenaamaan, ilman että on topattu päästä varpaisiin.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.