Tänään tosiaan Riihimäellä Nauravan koiran supermölleissä! Aamulla huristelin Tuusulaan, nappasin shelttikaksikon ja Petran kyytiin, sieltä jatkoimme sitten matkaamme uudelle hallille. Ajokeli oli ihan mukava möllipaikalle mentäessä, mutta takaisin ajaessa lievästi ahdisti tolkuton pimeys, sade ja tuuli :D. Onneksi piti lähinnä ajaa kilometritolkulla suoraa motaria niin ei ollut niin hurjasti mitään pelättävää!


Ajeltiin satasta, näkyvyys aivan huipussaan. c. Petra S


Rata oli yllättävän haastava supermölliradaksi, muttei siinä sinällään mitään ihmeempiä. Punnitsin todella pitkään valssin ja persjätön välillä, mutta päädyin valssaamiseen joka kohdassa. Tokalla startilla tosin yksi sokkarikin tuli heitettyä jossain välissä, mutta muuten aika suoraviivaista.

Kengättömyys aiheutti mm. mulle (ja lukuisille muille) pariin otteeseen pienen liukastumisen. Ei sitä tajunnut ottaa sisäkenkiä mukaan, kun ei missään mainittu, että muilla ei saa treenata. En tietenkään älynnyt mun vanhoja futsalkenkiä ottaa, mistä olisi ollut kyllä suuri apu. Kyllä noi sukilteenkin meni ihan ok, mutta piti kyllä vähän varoa etten vahingossakaan liukastu kun mulla aukeaa polvi samantein ja traumat viimeisimmistä tikkausoperaatiosta ovat vieläkin tuoreessa muistissa :D

Tuloksena 0 ja 5. Mulla jotenkin katos tokalla startilla ajatus siinä säheltäessä, niin olin jo ehtinyt eksymään koiran eteen sen tullessa putkesta. Ei ollut mikään ihmekään, että se tuli sitten väärältä puolelta. Hienosti meni noin muuten ja Sössö oli aika makea! Aikoja en muista, enkä toistaiseksi tiedä sijoitusta. Supermölleissä kaikki säkäluokasta riippumatta kilpailivat samassa, koirakoita oli 63! Kisat kuitenkin sujuivat sutjakkaasti eikä aikataulu paljoakaan heittänyt :)

Seuraavat möllit ovatkin sitten todennäköisesti nuo oman seuran möllit hieman yli viikon kuluttua. Nää möllit jättää aina niin tolkuttoman treeni-innon, että vapaavuorokortin puuttuminen tuppaa harmittamaan entistäkin enemmän. Onneksi ohjatut jatkuvat vielä hetken ja möllejä on tiedossa.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.