Oltiin tänään Cecilin kanssa tehisläisen koutsaamissa treeneissä. Pitkästä aikaa piti kokea julkisilla liikkumisen inhotus, sillä autoni on (taas vaihteeksi) huollossa ja palautuu kotiin vasta maanantaina. Eipä siinä, sunnuntaiaikataulut ja sitä rataa mutta ei 15min automatkaan mennyt sen enempää kuin 1h 48min julkisilla :D

Saara Kattainen oli koutsaamassa. Tehtiin tehisläisten viimekuun rataa, jonka Karstunen on tehnyt. Koutsi oli kanssa tuomaroimassa meidän ekoja möllejä ja jopa muisti Cecilin! Muistan kun hän totesi meille että kiva nähdä collie joka tekee täysin hiljaisena rataa. Nyt tää pisti ainakin mua vähän hymyilyttämään kun muistin tämän kommentin muutaman kuukauden takaa. Cecil on joku pari kuukautta alkanut ääntelemään kentällä aika voimakkaastikin kun intoa on tullut lisää.

Alku meni kivasti! Päätin vaan pyöriä tieni kakkosesta kolmoseen ja päästiinkin puomin loppuun asti missä päätin palkata. Päällejuoksu toimi paremmin kuin pariin treeniin, mutten tajunnut hirveästi jarrutella ennen puomia, joten kaarros kutoselta seiskalle oli laaja. C tuli kontaktille vähän puomin sivusta, ottaen kontaktit anyway, mutta aika hilkulla oli huti vetäminen.

Hinkattiin pienen iäisyyden pätkää 17-21. Halusin pitäytyä koko ajan samalla puolella, mutten saanut Ceciliä mitenkään käännettyä ajoissa tai vedettyä esteelle. Olin edennyt itse liian keskelle, jolloin luonnollisesti kaikki toivo on mennyttä :D Kokeiltiin sitten toiselta puolelta leikkaamalla, mutta se oli ihan tismalleen samanlainen farssi. Jonkinlainen onnistuminen saatiin johonkin kohtaan ja sitten vaan palkkasin muutamaan otteeseen siihen, että Sössö juoksee palkalle esteeltä 20 mun luokse.

Loppurata olikin aika suoraviivainen! Jäi hyvät fiilingit! Ens viikolla jatkuu taas Oreniukset ja ens viikonloppuna on taas möllikisojen aika :)!

Linkitä blogisi!

Olen päättänyt vihdoin ja viimein kasata linkkilistaa joko tuohon sivupalkkiin tai tuonne yläpalkkiin erillisen linkin taakse! Teen myös 25.1.2014 postauksen muutamasta lempiblogistani.

Ehtoina on, että blogi on koirablogi. Saa olla messissä muitakin eläimiä, valokuvausta, personal lifea mitä ikinä, mutta pääpainona koirat, sillä etsin itselleni mielenkiintoista seurattavaa. Eikä tarvitse ujostella sitä, että mihin lajiin se keskittyy vai keskittyykö mihinkään! Lava on täysin teidän.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.