Tällä kertaa Wil oli pelkästään mukana. Piti kovasti treenata, koska ensimmäinen pentunäyttely on jo viikon päästä o.o! Lievästi sanottuna kyllä jännittää, mutta tämän päivän ansiosta sain nyt hieman lisävarmuutta siihen, että kaikki menee esiintymisen kannalta hyvin.

Menimme Wiltsun kanssa samaa matkaa Riittan kanssa. Hänellä oli Fiilis mukana. Matka taittu ihan kivasti. W oli vähän sitä mieltä, että nyt pitäisi leikkiä. Herra on kanssa löytänyt äänensä ja aika tuimaan sävyyn yritti komennella, kun ei annettu sitä mahdollisuutta heittää hulluks junassa.

Kävelymatka taittui kivasti. Näimme kentän jo aika kaukaa, tuli autommaatisesta sellainen käsittämätön "oh shit" olo. Koiria ihan sairaasti, vielä enemmän ihmisiä, skeittareita siinä vieressä. Se ihmismäärä oli aivan käsittämätön :D Onneksi pentujen jono oli erikseen ja se meni aika nopeasti. Olimme numerolla 347.

Siinähän sitten odoteltiin. Hengailtiin aika paljon kaikkien kavereiden kanssa (: oli kiva nähdä tuttuja pitkästä aikaa. Wil oli aivan ekstaasissa uusista ihmisistä. Nina ja Krista tuli Luka bcn kanssa hengailemaan sinne. W oli oikein mielissään, että nyt tuli tuttu leikkikaveri. Pojat innostuivat kaivamaan maata ja muuta mukavaa. Välillä tuntui että käsi irtoaa kohta liitoksistaan, kun pentu pakitti yrittäen saada maksimaalisen vauhdin ennen kuin hyppää Lukan päälle.

Meidän kehä alkoikin sitten lopulta!
Meillä oli parina joku mulle tuntematon rotu. Sillä oli kiharaa karvaa ja muistutti paljon ajeltua villakoiraa, mutta en kyllä yhtään tiedä. Wil esiintyi hyvin ja maltillisesti. Sillä alkoi taas perä liikkumaan, mutta muutaman asettelukerran jälkeen malttoi pitää peräsimensä suorassa. Tuomari lähestyi, häntä alkoi välittömästi heilumaan. Tuomari koski Wiltsuun ja siitä riemu repesi. Se ei enää tönöttänyt nätisti vaan oli se hömelö itsensä, ei hyppinyt, mutta heilui paikallaan, steppasi takajaloillaan ja korvat heiluivat hulluna.
Hampaiden katsominen oli sähläystä. W oli niin innoissaan, ettei malttanut. Tuli vähän läätk olo, kun se antaa oikeasti katsoa hampaat hyvin, mutta nyt ei pyge millään. Tuomari kehoitti minua pitämään koiran alaleuasta jotenkin kummallisesti, joka antaa koiralle tukea ja turvaa. Sitten tuomari sai katsottua hampaat. Kulmurit ovat kuullemma jo vaihtuneet (en ole edes huomannut...) ja hyväkuntoiset hampaat kaikkien kaikkiaan.
Vedettiin edestakaisin. Meni hyvin! Liikkeiden takia oon saanut repiä hiuksia päästäni, kun se veti todella nopeasti laukaksi tai vaihtoehtoisesti kävi mun nilkkoihin. Nyt se kuitenkin ravasi hyvin! Vedettiin vielä kahdesti sen meidän parin kanssa ympäri. Tuomari päätös kesti aika kauan, lopulta antoi meille punaisen.

Tuomari sanoi, että Wiltsulla on hyvät liikkeet ikäisekseen, erittäin hyvä merle väri, turkkia riittävästi ja näin. Olin todella tyytyväinen (: sitten piti jäädä odottelemaan punaisten kehää. Koska olimme aika loppupäässä, niin ei kauaa tarvinnut odottaa. Sinisten nauhakehä tuli ensin ja sitten meidän vuoromme.
Koiria oli punaisissa ihan älyttömästi. Kehä oli myös hirvittävän pieni, koirat juoksutettiin viidessä erässä, kuuluimme siihen viimeiseen erään.
Wil alkoi selkeästi jo väsymään, hienosti jaksoi kuitenkin. Juoksimme kahdesti ympäri ja pääsimme jatkoon! Muutama muukin pääsi lössistä jatkoon, muille sanottiin kiitoksia. Koiria taas seisotettiin ja heitettiin jälleen kaksi kierrosta ympäri. Karsittiin taas ja siitä jälleen jatkoon!
Koiria oli jäljellä enää kahdeksan. W ei millään jaksanut enää. Hyvin jaksoi kuitenkin seistä ja heittää vielä kaksi kierrosta ympäri. Sitten meille sanottiin kiitokset osallistumisesta.

Oli kyllä pennuissa kova taso! En voisi olla yhtään tyytyväisempi. Upeasti olimme kuitenkin seitsemänsiä yli viidestäkymmenestä pennusta!

Menimme katsomaan isojen kehää. Luka ja Wil meinas taas heittää leikiksi. Päätimme lähteä juoksuttamaan penskoja vielä ennen kotiinlähtöä, jospa siitä rauhoittuisivat.
Siellähän ne vetisessä lumessa juoksivat iloisesti :D energiaa näytti riittävän vaikka muille jakaa.

Matka taittuikin sitten kivasti. Kotiin päästyämme penneli nukahti välittömästi.

Kuvia tulossa myöhemmin lisää. Näistä kahdesta kuvasta kiitoksia Saara S!Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.