Eilen Heidi tuli hakemaan meitä ja heidän kautta sitten ajettiin. Napattiin Terra ja lähdettiin kohti tuntematonta pimeyttä. Treenipaikka oli tällä kertaa jossain metsässä parkkipaikalla, siitä lähti mäki ylöspäin, jossa on lamppuja, niin näki vähän minne kävelee.
Matkalla tällä kertaa osui silmiin peura, joka loikki tien yli. Luojan kiitos on keksitty pitkät valot. Aluksi katoin että joltain on karannut koira, mutta peurahan se olikin :D nyt on bongattu hirvi ja peura, toivottavasti eteen ei osu mitään sen extremempää.

Treenit menivät todella hyvin. Sagur meni ekaksi. Vuorossa oli tosiaan ilmaisua, joten maalimiehet eivät menneet hirveän kauas. Sagur haukkui hyvin ja se oli todella vauhdikas! Viime tai sitä edellisessä treenissä sitä rupes kyllästyttämään, tiesi mitä pitää tehdä, mutta lähti laiskasti. Nyt se teki todella innoissaan. Haukkui jo pieniä sarjoja, ensi kerralla vaaditaan varmaan useampaa haukkua ennen palkkausta. Tähän asti on riittänyt yksi haukku, vaikka se usein haukkuu monta kertaa. Piiloja oli puiden lisäksi puutalon kulma ja pusikko kallioiden päällä. Muutama maalimies haettiin ja sen jälkeen sen kanssa leikittiin sukalla. Leikki älyttömän hyvin. Veti sitä tosissaan ja sitten jossain välissä lähti juoksemaan sitten ympäriinsä. Kutsuin luokse ja laitoin sen autoon.
Olin maalimiehenä kaikille muille paitsi Terralle. Oli jälleen erittäin antoisaa ja älyttömän kivaa. Kaikkien kanssa sain leikkiä lopuksi, mikä oli todella kivaa. En mä tiedä mikä siinä leikkimisessä on niin hienoa :D, tulee aina niin iloinen fiilis, kun näkee miten se koirakin nauttii. Brandyn kanssa oli varsin kiva leikkiä, kun se kanitti sitä lelua ihan tosissaan.Tänään menin Lindalle (Nita&Noomi). Aateltiin ottaa kuvia Sagurista. Puunattiin sitä hieman ja trimmailtiin ne järkyttävät lumikengät + korvatupsut. Mentiin ulos kolmikon kanssa läheiselle kentälle. Sagurin seisottaminen on parantunut, on paljon helpompi korjata asentoa, kun toinen on sanomassa mitä pitää korjata. Sagur on ottanut ryhtiä ja nyt aletaan treenaamaan sitä naksuttimella. Se seistessä välillä nojaa taakse, jolloin etuosa näyttää hirveän voimattomalta ja yleisvaikutelma aika hajanaiselta. Sitten kun se ottaa kunnolla asennon, niin se on todella tasapainoisen ja voimakkaan näköinen. Vaikka onkin nyt pudottanut lokakuun alussa kaikki karvansa. Kamerasta kuitenkin loppui akku varmaan puolessa minuutissa, kun lataus oli unohtunut. Linda sai otettua pari posetuskuvaa.
Ensi viikolla tai sitä seuraavalla ajattelin mennä Malminkartanoon näyttelytreenaamaan. Siellä on taitavia henkilöitä ohjaamassa ja tarvitsen kipeästi ohjeita, kun ei aina tuo esittäminen luonnistu. Toivottavasti olisi silloin hyvin aikaa, että pääsisi.

Treenattiin vielä hieman tokoa Sagurin kanssa. Nita ja Noomi olivat sidottuna maalin tolppaan ja otettiin Sagurin kanssa paikallamakuuta siinä vieressä. Hienosti pysyi, paljon paremmin kuin Ojangossa. Otettiin seuraamista ja liikkeestä jääviä. Liikkeestä seisominen aloitettiin kokonaan alusta. Liikkeestä maahanmeno meni todella hyvin. Nopea ja suora. Pysyi hyvin maassa eikä ennakoinnut ollenkaan. Olen huomannut, että useat käyttävät liikkeestä mahanmenossa jännää ääntä. se on vähän niinkuin "maaHAN". Se oikeasti toimii paljon paremmin kuin "maa" koska siinä se on usein jäänyt istumaan. Sitä "han" loppua ei huudeta, vaan sanotaan astetta kimeämmällä äänellä. Se maa sana on jotenkin niin pitkä, kun ne a-kirjaimet jatkuvat ikuisuuksiin. Nyt kun sanotaan terävästi tuo loppu, niin tapahtuu heti ja nopeasti. Seuraamisessa käännöksiä hion nyt terävimmäksi ja imutin maalia ympäri. Pitäisi päästä joskus imuttamaan parkkikselle, niin voisi parkkiruutuja pitkin vedellä. Auttaa kovasti tiukkojen käännöksien muodostamiseen. Sitten leikittiin sukalla ja Sakella oli oikein kivaa. Linda treenasi omat koiransa ja palattiin takaisin sisälle.

Sagur pusutteli Noomia ja noomi pusutteli takaisin. Sagur pusutteli myös Nitaa, mutta se ei ollut niin innoissaan. Onnellisena oli mun sylissä. Noomi toi myös tennispalloa välillä Sagurille, muttei tainut ukko oikein tajuta, että Noomi haluaa leikkiä. Se katsoi Noomia häntä heiluen ja pusutteli taas. Nopeasti kolmikko kuitenkin nukahti. Loppu päivä menikin sitten Fergusonia kattellessa ja krypoja tehdessä.

Kolmen koplaCopyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.